Scudo Sports

Elixir cr mi? XT mi ?

Avid Elixir CR MAG yeni teknoloji birşeyleri değiştirmişlerdir bence avid ultimade almadan önce birde bu sene yeni piyasaya sürülecek olan avid xo frenleri bekleyin bence şuan almayın yeni ürünler yakında gelir hemen test edilir zaten ona göre alın bence :)

Scudo
SLX 160ta geçmiş Elixir CRyi

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Kararsızlık en zor şey:eek: ... Kolay gelsin. Dilerim gönlüne göre olur. Hayırlısı...

@atakibrahim

Bu kadar güçlü olduğunu bilmiyordum , Şubat ortasında girsin mallar ülkeye gidip alacağım direk :)

ben listede nedense cr yi bulamadım ama ? aman gözleriniz bozuk olmasın cr mag gibi birşey yazıyor orda.

slx bu arada
ön 298gr arka 313 gr

cr mag ise
ön 203gr arka 218-220gr

ağırlıklar adaptörsüz-vidalar vs hariç cr mag için kelepçeleri dahil.

not cr mag'da vidalar titanyum çıkıyor. ultimate gibi

Avid Elixir CR MAG ın fiyatı aşağıdaki sitede toplam 164 Dolar.
Bana çok çok ucuz geldi, bu fiyta dahil olmayan bir ücretler mi var? Yoksa gerçekten yazıldığı gibi 164 dolar mı?

(link)

@ErdincAydin78

Arkadaşlar konuyu şimdi anladım, kusuruma bakmayın, bu 164 dolar sadece arka fren fiyatıymış

@ErdincAydin78

bazen 120-130eur a kadar düşüyor cr mag fiyatı tabi teki için :)

@Barış Birlik

listedeki cr değil cr-mag. Cr cr-mag'dan biraz daha kuvvetli sanırım.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

aynen öyle o fark ise magnezyum malzeme ve azda olsa tasarım farkından meydana geliyor.

çokta fazla detaylandırma derim...al gitsin..sonuçta ölüm yok sonunda.

Ben CR MAG daha güçlü diye biliyordum kusura bakmayınız :) Çokta fark yok sanırım aralarında en azından Marta SL - CR gibi bir fark yok . ChainReactionCycles.com'da frenlerin fiyatları ön yada arka olarak veriliyor , yurtdışında set olarak değil ön set arka set olarak satılıyor , buda bir fren bozulduğunda set değilde bozulan parça alımında çok kolaylık sağlıyor , özellikle yedek parça olarak o siteyi tercih edin fren setleri gümrükte takılabilir ancak küçük yedek parçalar direk geçer fiyatından dolayı :)

XT için elimde sintered ve organic padler var.isteyen arkaldaşlara yardımcı olurum.

En sonunda bu gün Sram Xo ile fren arayışımı bitirdim

Geri