Scudo Sports

Emirgan

bu arada bu tarafta oturanlar msn adresini versin birbirimizle haberleşelim... apocahpto@msn.com

mert kaptanın düzenledigi polenezköy vb. civarı turlara gidebiliriz dönüşümüzde yalnız olmadıgı için güzel olur ;)

Scudo
gezi tur ve organizasyonlar bölümünde yazıyor tam tarih ama yinede ben söyliyim 15 şubat pazar günü saat 9:00 da beşiktaşta olmamız gerekiyo..
ben büyük bir ihtimalle gidecegim sende gelirsen çok mutlu olurum...

bu arada kask'ın var dimi?

Bende Sarıyer Kazımkarabekir mahallesinde oturuyorum turlara katılabilirim...

@apocahpto

var tabi:)

süper o zaman bir aksilik olmassa pazar günü beraberiz :)

bu arada msn kullanmıyorum ben. Her ihtimale karşın telefon numaralarımızı paylaşırsak iyi olacak.. benimki: 0555 809 1521

@omer_kt3

pardon kabataştan vapur kalkıcak...

bu tura gelmıyordum fakat vazgeçtim. gelicegim :) dersleri biraz boşverelim :)

benimde tel : 05362420273 cumartesi aksamı seni ararım ayrıntılı olarak konusuruz...

• Beğen
Tepkiler: Ömer Bingöl
bende tarabyada oturuyorum öyle bir tur düzenlenirse haberleşip çıka biliriz ama birisinin ön ayak olması lazım.

selam arkadaşlar. bu siteyi yeni keşfettim . ben tarabyada oturuyorum. ve haftada 4-5 gün tarabyadan ortaköy beşiktaşa gidip geliyorum. genelde yola çıkış saatim 17.00 gibi oluyor. açık gri peugeot marka bir bisikletim var. yolda görenler selam versin yada beraber yapalım sporumuzu .

merhaba bisiklet alma aşamasındayım. En son bisikletim orta okulda falan olmuştu. Aklımda hep var dı ama bu kez almaya çok yaklaştım. (link) hoşuma gitti ama yeşil birebir de görmedim, siyahlı ve kızmızılısı çok daha güzel var, fakat vitesli değil ve biraz bütçe yüksek. Kısaca özetlemek gerekirse basit bir bisiklet istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

@erhan dalfidan

Merhaba hoş geldiniz öncelikle o tarz bisikletlere bakmanıza gerek yok. Şu bisiklet sizin için daha uygun olacaktır asfaltta, bozuk yolda sıkıntı yaratmaz.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Şuna da bakabilirsiniz: (link)

Kaliteli ve fiyatını hakeden, tam istediğiniz gibi bir bisiklettir.

Boy, kilo nerelerde kullanacaksınız? Bunları belirtirseniz daha faydalı olur.

Arkadaşlar merhaba,
Emirgan civarında oturuyorum ve hemen hemen her gün işe bisikletle gidip geliyorum.
Hafta içi sabah yol arkadaşı veya hafta sonları bir araya gelip tur yapmak isteyen arkadaşlar arıyorum.

@Aydın Gökay

Selam bende gültepede oturuyorum. hafta sonları işim olmazsa sana katılabilirim.

Geri