Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Emre Duran

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Bu kişi birgün facebook sayfasında bir look yol bisikleti paylaşmış.Fotoğraflar bildiğim bir rus sitesinden.Oranın sahibindeni gibi birşey.Fiyatada 4500 dolar yazılmış.Bu şahıs fotoğrafları direk kopyalayıp 25 milyar fiyat çekiyor,üstelik bisiklet temizdir,şu koşulları vs görmemiştir diye yazıyor,sanki kendisininmiş gibi.Benidde bu dolandırıcılık ve satıcıyı yanıltmaya yönelik davranışları rahatsız etti ve kendisini uyardım.Fakat bana bir ton küfretti,yetmedi,hakim savcı kankalarım var bana kaçakçılıktan hiçbişey olmaz dedi,Hatta ve hatta ölümle tehdit etti.Kimden alışveriş yaptıınıza dikkat ediniz.Konuşma çok uzun 2-3 tane ss koyuyorum.Geriye kalanı ağza alınnmayacak küfürlerle dolu zaten.Adminlerimizden özür diliyorum.

Scudo
Kuyruk acısı var yoksa böyle kudurmaz.Keşke hiç girmeyseydin diyaloğa.Sadece küfür etmiş durmuş amip.Bunlardan dolu internette.

Bu arkadaşı tanımam etmem ama bir kaç yerde sahte kadroları orjinal diye sattığından dolayı şikayet edildiğini okumuştum..Sonuç ne çıktı yazmamışlardı...

@Turker.E Türker abi herkes sen gibi dürüst iş yapmıyor malesef,çakma kadroları bile belirtmemişti çakma diye.Huylu huyundan vazgeçmez diyorum ben..

Bir bisiklete 25000 verecek kişi, gidip de böyle birinden almayı tercih ediyorsa, bundan bana ne , sana ne? Kime ne? Zaten alacak kişinin parası boldur ve muhtemelen de haram paradır.

Ben satıcıda bir sorun görmüyorum. Alıcılar da o kadar salak olmasın kardeşim madem.

Tonla güvenilir bisikletçi varken, sen gidip onlardan almıyorsan, sana da kazıklanmak müstehak zaten.

Ha ama garibanları kandırmaya çalışan biri olsaydı, o zaman ben de karşı çıkardım. Şu durumda sadece helal olsun diyorum :D

Olay bu değilki,5 lirada olsa 500 milyarda olsa bu değişmez.

Maalesef Türkiye deki dolandırıcılık durumunun sadece bir örneğidir bu kişi sahibinden tarzı sitelerde milleti soymayı meslek haline getirmiş sayısız kişi var.Özellikle ikinci el araba bölümü bunlardan kaynıyor.Yasalar ağır olmazsa hiç kimse bu işleri bu kadar yapamaz ve yakalananların da ağır bir ceza aldıklarını sanmıyorum.Her türlü alışveriş yaparken çok dikkatli olmamız lazım.Eski bir haber ama durumu özetliyor.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Özgür Türker
Tontişlerim benim. Yanaklarınızı sıkıp aman da aman abiniz sizi yer diye sevmek istedim. Siz sinirlenmeyin böyle şeylere pis kaka adam onlar. :D

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
@Erkin Kalender öncelikle medeni cesaretinden ve bizi bilgilendirmenden ötürü teşekkür ederim dostum. Maalesef bu tarz salt ticari çıkarları gözeten birçok insan var memlekette ve serbest ekonomi politikası mucibince hukuksal manada pek bir şey yapma olanağı olmuyor. Yalnızca üzüntü ile kınıyoruz kendi aramızda ve insanların alışveriş yapmadan önce bir kez daha düşünmelerini öneriyoruz. Şenin tepkin son derece makul bir tepki. Türkiye'nin en büyük bisiklet forumunda olumsuz manada adına başlık açılması bu şahıs için yeterince kötü. Umarım bu tarz olaylarda hepimiz aynı bilinci gösteririz, çünkü ancak bu şekilde bir sonuç alabiliriz. (Bu arada ben bu yazıyı yazarken tam bende dahil olmak üzere tam 13 kişi senin yazını okuyor. Bunun öncesi ve sonrasını da düşünürsek iyi bir ders vermiş oluyorsun:) )

• Beğen
Tepkiler: Turker.E
Emre Duran. (link) bu site de şahsa ait galiba

Hata yapmış 15 yaşında çocuğa yazılacak mesajlar değil onlar. Kaldıki iy bi tüccar bu şekilde potansiyel müşteriye böyle davranmaz . Canın sağolsun delikanlı üzülme boşver :) Senin kadar olgun değilmiş demekki

17 yaşındayım,lisede 3.senem,birçok insanla tanıştım.Bu camiadan abilerim oldu kardeşlerim arkadaşlarım oldu.Hatta kavga ettiklerim bile oldu ama hayatımda bu kadar kinci ve küfürbaz bir insana daha denk gelmedim.Hemde kendi suçu yüzünden.Ben daha öncede böyle bir olay yüzünden bir 2.el grubundan atılmıştım.Forumdanda şutlanabilirim belki,üzülmem.Kaç kişiye ulaştıysa,1 kişinin bile muhattabını engelleyip canının yanmasını engellediysem bu önemlidir.Dikkatli olun lütfen,hem kendiniz için,hemde bizim için.Çünkü böylelerine fırsat tanırsak dahada azacaklardır.

Bir kaç sene önce bu kadar ağır olmasa da benzer bir yazışma yaşamıştım bende aynı şahısla. Sattığı ürünlerin garantisi benim türünde şeyler diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Duran bisiklet kendisine aittir ve sahibinden.com da bulunan tüm ilanlarında illa ki bir kolpalık mevcut. Sıfır güven, sıfır saygı, sıfır kalite. UZAK DURUN !

İnsanın o bisikletlerin sele borularıyla kafasına vura vuraa... ahh ahh!! Yazık ne diyeyim hayy'dan gelen hu'ya gider...

adam birde site mi açmış bunun için? vay be , dolandırıcılıkta son nokta

Bu arkadaş ile hiç tanışmadım ama hem bu siteden(Bir zamanlar üyeydi diye anımsıyorum, belki de yanlış hatırlıyorum) hem de facebook hesaplarından tanıdığım kadarıyla bu mevzularda bolca tartışmalara, kavgalara neden olmuş birisidir. Güvenilmez olduğunu bu piyasada 4-5 yıldır olan biri zaten biliyordur.

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Geri