Scudo Sports

Emre Duran

Adamı, sizin benim gibi adamlarla karşılaştırmayın. Böyleleri, hakaret amaçlı yazmıyorum, bildiğiniz "hasta". Bunlar 10 defa hapse girse hapis çıkışı ilk fırsatta aynı şeyi yaparlar. Benim adalet anlayışım; bırakın etrafına kendine bile faydası olmayan ve suç işleyenlerin insanlık hayrına imha edilmesi yönünde ama sanırım ütopik olarak düşüncede kalacak. Kısaca aman derim internetten arada güvenli alışveriş sistemi olmayan durumlarda hiç kimseye paranızı ve malınızı yollamayın.

Söylediğim sürecin tam tersini yaşamıştım (star wars koleksiyonu yaparım arada da iyi para verilirse satarım) Amerika'dan bir koleksiyoner elimdeki 4 adet 30 senelik star wars figürüne 700 dolar verecekti. Adamla anlaştığımız günün akşamında adam sorgusuz sualsiz paypal'den 700 doları yolladı ve siz de parçaları yollarsınız dedi?! Adama direk kardeş teşekkürler para için ama ben kimim neyim bilmeden nasıl bir anda bu kadar yüksek bir parayı bana gönderebiliyorsun diye sordum. Adam amerika'da bu tip şeylerde bizler birbirimize güveniriz ve sorun olmaz, senin de facebooktan profiline baktım ve güvendim dedi. Oralarda böyle demek ki? Türkiye'de 30 senedir gittiğim bakkala güvensem ve inansam adam 2tl'lik bir malı 4 tl'ye satar(satabilir). Bizler uyanık olmak durumundayız. Herkese geçmiş olsun.

Scudo
Özellikle bu tiplerin "hakim savcı kankalarım var bana kaçakçılıktan hiçbişey olmaz" demeleri yok mu.

Senin de, sana bu kıyağı(!) yapacak hakim-savcının da ben taaaa! Tat tat taaa...

vay be ben bu adamın sitesini ucuzluğunu sahibindendeki söz tarzını severdim. adamın mesajları "duran yine yaptı yapacağını!!!" "son sözü hep suran söyler" gibi renkli şeylerdi. meğer kansızın tekiymiş. iyi oldu bu konuyu gördüğüm. bizimde bacaklarımıza sıkmasın şimdi bu duran efendi :D duran buralardamısın bi bak ya hadi hadi:D

• Beğen
Tepkiler: Volg
Boyle elemanlar var yapcak bısı yok yapıcak bısı var tongaya dusmemek benim semtten arkadasım bile var suan hapiste :D Adamın adını googla yazıyosun dolandırıcı dıye cıkıyor Aile terbiyesi herseyden once aile diyebilceği bir ailesi yoktu aile denmezdi ve sonuc ortada hapiste cıkıyor gene aynı seylerı yapıyor adam kendi agzıyla dıyor ben baska bısı yapmam bu saatten sonra canlı parayı gordu.

Ben bu adamın sitesinden alışveriş yapan oluyor mu onu merak ettim. internet cafeye gitsen desen bana site lazım tost ayrana yapacak var mı desen anca bunu yapar.

@Uğur Sabuncu
Hocam okumaya basladim, icimden diyorum en fazla ne olabilir diye, vaaaaay anasini dedim kendi kendime. Vallahi cok degisik.

Biz bu adamla tura gitmiştik arkadaşın lastigi patladı iç lastik vardı onda yedek verde takalım dedik 20tl istedi cst marka iç lastige orda zor durumda kalmışız hayla para derdinde

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Kerem Özbayrak konuyu okudum da siz "hasta"kelimesini iyi söylemişsiniz ama bence hem hakaret hem gerçek anlam olarak kullanılsa bile yakışır bu "şeref eksikliği olan"şahsa. :mad::acpsnr:ooffff ülkemizde maalesef böyle insanlar da var :acpsnr:

Arkadaşlar bu şahıs facebook'da bir çok 2. el bisiklet sayfasında satış yapmaya devam ediyor. Geçenlerde bir ilanının altına kendisi için olumsuz yorum yazan birisine sövüyordu. Uyarın arkadaşlar çevrenizi.

adamın ilanlarına bu başlığın linkini kopyalayın gitsin

Benimde bir arkadaşım var, bulgaristandan Vivelo getiriyor buraya, önce anlaşıyor sipariş üzerine getiriyor, ama bu bildiğin dolandırcı. Küfürlere bakınca da sinir hastası olduğu belli. haram yiye yiye ne hale gelmiş, yazık.

• Beğen
Tepkiler: monder33
facebookta dolaşıyordum, ana sayfadaki 2.el bisiklet ilanlarında scott gambler satılık 11bin tl vs. bir ilan öylesine açıklamayı okuyordum sıkıldım foruma girdim, bir baktım emre duran hakkında diye bir başlık.Lan dedim isim bir yerden tanıdık geliyor tekrar facebook'a girdim baktım aynı adam...:D

Şimdi bunu neden yazdın, ne alaka diyebilirsiniz.Neden yazdığımı bende bilmiyorum :D

Hiçbir şekilde alışveriş yapılmayacak birisi...
Herhangi bir malzemeyi örnek veriyorum basit bir şekilde aliexpress tarzı sitelerde 5 $ olan malzemeyi satıyor konuşuyorsunuz bunun fiyatı nedir diye 25 tl diyor tamam diyorsunuz geleyim alayım, diyor ki öyle olmuyor parayı vericeksin ben sipariş geçicem 30-40 gün içinde elinde olur diyor aciz mahluka bak sen bu dolandırmak değil de nedir ?
sitede 5 dolara satılan şeyi Türkiyede perakende de 25 tlye satsın ona dediğim hiçbirşey yok zaten o malzeme dükkanında olsa ben fiyatının 15 tl olduğunu bile bile 25 tlye gidip alacağım ama benimde 3-4 tıkla alışveriş yapabileceğim birşeyi bana itelemeye çalıştı bizzat kendi başımdan geçen bir olaydır.
Ki daha nice örnekleri de var daha bugünde specialized marka bir bisikleti orjinal diye millete kaktırmaya çalışıyordu..
Ne diyelim Allah ıslah etsin yaptığı ticaret değil dolandırıcılık...

@Erkin Kalender evet bazı adamlarda var ki ESNAF GİBİ ESNAF ...
bazıları da işte yeni yetme gözlerini para bürümüş sahtekar dolandırıcı...

Valla " sclae " yazan kadroyu orjinal diye savunanlarada denk geldim Eskişehirde.Kendi işini kendin göreceksin bu devirde..

Bisiklet camiasına leke süren karaktersiz biri bu kişi.Satış gönderilerinde şu yazı gözüme çarpıyordu ''kadro kırılırsa çöpe atıyorsunuz'' bunu yazdıktan sonra buradan alışveriş yapacak insanlar da hak ediyor.Yani aklı başında olan bir insan zaten replika ürün almaz ama böyle tipler insanları kandırıyor,dolandırıyor ve hiç bir şekilde ceza almıyor,kaldığı yerden devam ediyor işin kötü tarafı bu.

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
Geri