Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Emre Yaman Tur Videoları

Bi de bi harita, strava kaydı falan fena olmazdı..

• Beğen
Tepkiler: Seaanddad ve five
Scudo
Göletin fotoğrafları yok mu?
Merhaba, metnin altında video linki koydum. Video içerisinde drone görüntülerinden derlediğim kısımlar var. İzleyebilirseniz gölün bütün panoramik atmosferini görebileceksiniz.
Bi de bi harita, strava kaydı falan fena olmazdı..
Strava kaydını eklemeyi unutmuşum. Şuan konuyu güncelledim ve ekledim. Eleştiriniz ve öneriniz için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: hakano
Çoğu bisiklet sürüşü, ya kendimizi gaza getirerek, ya da çeşitli bahaneler üreterek başlar. Bugünkü turumuz da bunlardan biriydi.
Okçular Göleti'ne yapmış olduğumuz tur esnasında birkaç kez lastiğimiz patladı. Yedek lastiklerimiz de fayda vermeyince keyfimiz biraz eziyete dönüşmüştü.
Ardından iç lastik arayışına girdik. İç lastik almayı bahane ederek Sakarya'dan Kocaeli'ye bisiklet sürdük.
Amacımız daha ucuzunu almak değil, bu durumu bahane ederek bisiklet sürmekti.
Video içeriğinde e5 üzerinden Kocaeli'ye doğru sürüş anları, Şişman Bisiklet mağaza içeriği ve Sekapark'ı bulabileceksiniz.
Keyifli seyirler dilerim. (link)

Günün sürüş bilgilerine ulaşabilirsiniz. (link)

WhatsApp Image 2024-08-12 at 13.24.27 (1).jpeg
WhatsApp Image 2024-08-12 at 13.24.27.jpeg
WhatsApp Image 2024-08-12 at 13.24.42.jpeg

Teşekkürler.

Lastik patlayınca hızlı bir çözüm Zefal'in geliştirdiği tamir spreyini sibopa baglayıp düğmesine basmaktır, diye biliyorum. Orta menzilli yolculuklarda bu türden önlemleri ihmal etmemek gerekir. Bu arada merak ettim yedek lastikler niye iş görmedi?

Strava kaydını eklemeyi unutmuşum. Şuan konuyu güncelledim ve ekledim. Eleştiriniz ve öneriniz için teşekkürler.
Hocam Strava linki yanlış olmuş sanırım, Seka park turuna yönlendiriyor. Ama profilinizden bulunabiliyor Okçular turu da.

Geri