Scudo Sports

en baba merida burda...

Scudo
@ozbey

8800g cok iyimis, bisikleti komple mi tarttiniz, yoksa parca parca mi olcup topladiniz?

• Beğen
Tepkiler: sadana ve iskender
abi ne diyim yaa çok güzel gerçekten :D Allah bize de nasip etsin... Bilirsin siyah kırmızı uyum favorimdir bisiklette... Süper ötesi bence... Şunu sölemden geçemicem :D ALANADA SATANA DA HAYIRLI OLSUN :D

• Beğen
Tepkiler: iskender
Baba bu bisiklet için ağir olur bu daha çok vahşi şeytani bir şey olmuş çıkmış
güle güle kullanın tr.deki en iyi merida diyebilirim....

• Beğen
Vay vay vay vayyyyy,
İskender hocam harika bir canavar çıkmış ortaya.
İnsan bunu değil dağda otoyolda dahi kullanmaya kıyamaz.En azından ben.

Neyse daha fazla yorum yapmak istemiyorum bu noktada susma hakkımı kullanıyorum.:dua:

Saygılar,
İlkay.

• Beğen
Tepkiler: onder ve iskender
Harika bi bisiklet gercekten.Iyi surusler ama uzun yollarda o selenin konforlu olacagini pek tahmin etmiyorum ayni seleden bendede vardi sadece 3 gun dayanabildim.

Abicim burdan gittiğinde bu canavarı toplayıp resimlerini foruma gönderedeğini söylemiştin de böyle bi şey çıkacağını tahmin edememiştim.

Eğer bu bisiklet ise bizim kullandıklarımız ne?

Yok eğer bizim kullnadıklarımız bisiklet ise bu ne yaaaa?????
:) :) :)
Eğer başkası kullanacak olsaydı bu caaanım bisiklete yaık olur diyecektim ama sen kullandığın için içim rahat bu konuda:in: :in:

@kutay özdemir

:in: :in: :in:

gerçekten de tek kelimeyle süpeeerrr gördüğüm en baba merida hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler..........

• Beğen
harika bir bisiklet. bu bisikleti görünce bisikletimi sattığıma pişman oldum. inşallah en kısa zamanda yeni bir bisikletim olur(okulum biterse eğer). kıymetini bilin. muhteşem....

• Beğen
Geri