@Ozzgurr
Bende seni rencide etmek ya da kırmak amacımda olmadığımı mesajımın başında belirttim zaten Özgür.
Ancak ima etmeye çalıştığım bir şey vardı, senelerce bisiklet ile iç içe yaşadım, demirinden aluminyumuna, karbonuna, çeliğine kadar gerek kendime ait gerek çok yakın arkadaşlarıma ait sayısız bisiklet sürdüm, yarıştım, topladım dağıttım. Ama çelikteki (çelik dediysek hi-ten değil tabi, reynolds 531, 853, SAT 14.5, cromo 4130 vb. gibi ) tad dünyadaki hiçbir karbon, alu, ya da benzeri malzemede yok (titanyumun da tadı ayrı ona da parantez açalım). İşte tam bu sebeple benim gibi bisikletseverler yine dönüp dolaşıp onbinli liraları çelik bisikletlere veriyoruz. Bu farkı anlamanın tek yolu da bu farklı tadları almaktan geçiyor. Bu çocukluğunuzda o su borusu dediğin hi-ten bisikletleri sürüp te binlerle euroluk bir Niobyum çelik kadroyu aynı kefeye tahmini olarak koymakla olacak şey değil. Bu sebeple tecrübe etmeden yorum yapıldığı zaman bana biraz manasız geliyor. İma etmeye çalıştığım şey buydu aslında, yoksa kalp kırmak ya da rencide etmek ve benzeri bir amacım kesinlikle yok.