Scudo Sports

En çok neyinizin olmasını isterdiniz?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
8
Dünyada en çok neyinizin olmasını isterdinizveya en çok istediginiz şeye sahipmisiniz.Keşke şunum olsa dediginiz birşey var mı?Nedir?

Ha bu arada Saglık ve sıhhati hepimiz isteriz ve umarım siz dostlarım hiçbir saglık sorunu çekmessiniz.

Scudo
istanbul dışında münih veya zürih gibi bir medeni şehirde yaşamak isterdim :S hayatımın bir kısmını yaşadım ama özlüyorum gerçekten oradaki sessizliği araç görmemeyi bisiklet sürmeyi,,bişeyim olmasın ama köyümde yaşıyım buda soruna vereceğim cevap olsun :D

10 dekar (10000m2)Antalyada Seram olsun Allahtan başka birşey istemem valla...
gerisi benim çabam ve alınterim ile helal yoldan devam eder zaten...

tabi bu 10 dekar da inşallah birgün olur... yavaş yavaş...

şu an bir bisikletimin olmasını isterim

@i.golge

bende oyle...
iyi bir yol bisikleti_ belki cannondale,el yapimi olmasi ilgimi cekiyor.ya da kendim,en ufak!, parcalarini dahi birlestirerek kendi bisikletimi meydana getirmek__bigun olucak

@ida degirmenci

Umarım en kısa zamanda olur. ellerinizle birleştirme ve çapa harcamak bisikleti her zaman daha degerli yapar.En azından "ben bunu ellerimle yaptım"dersiniz

Herkese merhaba.
Herkesin istekleri ve idealleri farklı. Bende hatırlayabidiğim önemli istekleri yazayım.

5 yaşındayken bir bisikletim olsun dedim........Oldu
Okulda sınflarımı geçeyim dedim...................Oldu
Lisede bir motorum olsun dedim ..................Olmadı ( düşer kaza yaparmışım.)
Üniversiteye gireyim dedim..........................Oldu.
Üniversitede bir motorum olsun dedim............Oldu.(hemde en iyisinden Honda)
Şu kızla evleneyim dedim . (Şimdi eşim)..........Oldu.
Bir arabam olsa dedim.................................Oldu (Hemde 3 ü bir arada)
Evim olsa dedim.........................................Oldu (Babam, annem sağolsun )
Denizde bir teknem olsa dedim......................Oldu ( şimdi yok, sattım)
Hayırlı çocuklarım olsa dedim.....................Oldu (2 kızım var, allah bağışlasın)
Tandem bisiklet çok aradım..........................Oldu
Şimdide orta karar bir MTB olsun istiyorum.......Olacak kısmetse.

Ya işte böyle arkadaşlar. Hayatım boyunca istediğim her şeyim oldu. Ama yeri geldi , hemen oldu, yeri geldi birkaç sene sonra oldu. İdeallerinizin peşini hiç bırakmayın.
Bunlardan sadece, ilk bisiklete, motor ve eve, aile desteği ile sahip oldum. Gerisine senelerce çalışarak sahip oldum. İstekler, idealler, çalışınca oluyor. Hiç canınızı sıkmayın.
Çalışın yeter, herkesin her isteği olsun derim.

Hepinize , mutlu, neşeli, istekleri yerine gelmiş günler dilerim.

Hoşçakalın.

bir atım, bir yatım, birde katım olsun yeter...!
daha ne istiyeyim.
:)

Önemli olan ne kadar çok şeye sahip olduğun değil;
ne kadar az şeye ihtiyaç duyduğundur!

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
:D Biaraz zor ama bizimde yollarımız araçlar yerine bisikletle dolsun isterim.Çin gibi mesala:D

@i.golge

ne isderdiniz sorusuna
benimde dilegim arkadaşımızın
bisikleti olmasını cani gönülden isderdim
birde saglık sıhat

ben halimden memnunum vallahi, kendim icin birseycik istemem..

dunyaya gelince, o hep daha iyi olabilir, onun icin baris, huzur, bol miktarda durustluk ve lutfunun de dedigi gibi, acgozlulukten yoksun bir yer olmasini isterim.. herkese yetecek kadar hersey var ama paylasabilmek lazim.. paylasmak icin de tum insanlik icin gonul zenginligi isterim..

baska bisey de istemem :D

İLerde dansı seve herkese dansı öğretebileceğim bir dans stüdyom/okulum olsun isterdim... Bunu ne olursa olsun yapmaya kararlıyım inşallah şans benimle olur :winkenlux ;) :D

Valla çok ütopik cevaplar geleiyo böle sorulara yani sadece göstermelik olsun diye...Bende Allaha şükür bir çok şeye sahibim ama sadece bana ait olan içini ve ses sitemini kendime göre düzenlediğim bi FIAT Palio Van 1.3 dizel sora bi Epic S-Works carbon felan gibi bi sürü isteklerimde var yani...

• Beğen
Tepkiler: ida degirmenci
Geri