Scudo Sports

En çok neyinizin olmasını isterdiniz?

Araba istedim olmadı(Ama olcak)
Motor istedim olmadı(Kampanyaya yetişemedim,sonra soğudum)
Bisiklet istedim olduuuu(Hemde istediğim bisiklet)
Aslında isteklerim cok ama yaz yaz sayfa yetmez, :)insanların istekleri bitmez,Mesela arabınız olsun,Sporunu istersiniz,Eviniz olsun,yazlık istersiniz,
İnşallah herkesin istediği olur...

Scudo
benim şimdilik istediğim tek şey süper bir bilgisayarım olması

Rivendell Full-Custom bisiklet. Campagnolo Record 30 vites. Brooks Champion sele. Campy Delta fren sistemi.

Rivendell Atlantis tur bisikleti. Campy Veloce 50-40-30 aynakol, 11-34 XT kaset, XT değiştiriciler, Dura-Ace Bar-Con vites kolları. Paul Neo-retro canti fren sistemi. Full Wood marka çamurluklar, Nitto bagaj. Schmidt Dynohub ön göbek. Lumotec lamba sistemi. Nigel Smythe marka tur çantaları seti. Brooks B67 sele. Schwalbe Marathon lastikler.

Rivendell Saluki ¨Herşey¨ bisikleti. Üsttekiyle aynı vites sistemi. Honjo çamurluklar, Schmidt Dynohub ön göbek. Sadece arka bagaj. Brooks B17 ti sele. Mitsuboshi marka lastikler.

Moyer marka tek vites bisiklet.

Specialized Demo-8 zevk olsun diye.

Haro marka bir BMX. meraktan.

Specialized S-Works Carbon Hardtail Disc, yarışa falan girerim. şampiyonluğa oynamıyorum ama olsun. full-suspension bisiklet fikrine alışamadım. :)

Surly Long Haul Trucker 27 vites Deore sistem, Avid v-frenli, ön arka bagajlı ve çamurluklu. Schmidt Dynohub'a bağlı aydınlatma sistemli. Okula gidip gelmek için.

Bunlara ek olarak şu anda elimde bulunan 2 cefakar bisikletin de 50'şer metrelik heykellerini diktirmek isterdim.

Dünya barışı, kardeşlik, hepimiiz gardeşiiz bu gavga ne diyee; DEMİYORUM. Bisiklet forumunda bisiklet hayallerimi yazdım.

@H.Çağrı

cağrı, ''ütopik'' demekle ne anlatmak istediğini, hangi anlamda kullandığını merak ettim..
türk dil kurumuna göre, türkce karşılığı ''Ütopyaya dayanan, ütopya ile ilgili''
eğer almanca olarak hayal demek istemişsen,utopia olmalıydı,
merak ettim gercekten...

Beende Ünİversİteyİ Kazanip Brazİlya Ve İtalya'yi Gezmek He Bİrde BeŞİktaŞli Futbolcularla TaniŞmak

@Serkan Taşdelen
Serkan abi(abi diyorum çünkü ben daha 21 yaşındayım :D)bir iki dedigin hayallerin ne bizimle paylaşırmısın.Eger çok özel şeyler değilse.Lütfen

ben şimdilik sadece istediğim üniversite bölümünü kazanmak istiyorum zaten benim için nerdeyse bütün kapıların anahtarı orda...

@bikergrrl

Bikergrrl hamfendiciğim, ne de güzel ve doğru konuşmuşsunuz.. bize de sadece amin demek kalmış.. :)

• Beğen
Tepkiler: bikergrrl
*Specialized Demo 9 bi dh
*bi tane yedek Scott Ransom Ltd
*Icınde hayallerimi susleyen herturlu aktıvıteyı yapabılcegım koca bi garaj yada kapalı bi salon
*Daga bisikletle cıkmamak ıcın bi helıkopter yada jipimin olmasını cok ısterdım ahh ahhh nerde sadece isteyebilirim sadece :(:(ılk ıkı secenek ehh biras yakın en azından azmetsem başarabılırım :):)

@Serkan Taşdelen

Abicim seni canı gönülden alkışlıyorum :winkenlux:winkenlux:winkenlux Dualarım seninle umarım hayallerin gerçek olur :dua:

herşeyden önce sağlık olsun, sonrada güzeldir araba ve bisiklet olsun. isterim ve o bisiklet ve arabayı finanse edebilecek bir iş isterdim.

Şuanda en çok eczacılığı kazanmak istiyorum. Ondan sonra da bir eczane açmayı isterim herhalde.

Ama genel itibariyle tüm bunların dışında, kendi menfaatlerim dışında bir şeyi çok isterdim. Belki ütopik bir düşünce gibi gelebilir, ki öyle:) İçten ve tutarlı bir dünya isterdim.

''Cebime elimi her attığımda ihtiyacım olan para çıksın...'' istedim, tabiki olmadı :)

Geri