Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

En çok tanışmak istediğiniz bisikletforum üyesi

İzmir'deki çoğu forum üyesiyle zaten tanıştık. İzmir'deki her forum üyesinin @Anonim, @Anonim, @tuna ünüvar ve daha aklıma gelmeyen dostlarımı tanıması gerekir diye düşünüyorum. İzmir dışından tanışmak istediğim üyeler ise,

@Murat B. , Gökhan Toros namı değer @ToffieBoi, @Serkan Mıstınoğlu ve cervelo'su, @Murat Cömez, @mariokaldato, @Sadettin Z.

Bir de @Kudret Kurtcebe abi de uygun görürse bisikletforum buluşmasında konser verelim diyorum :) Bütün repertuvar tamamdır tek eksik akustik bas Kudret abicim :)

Scudo
@uguryilmaz144

selamlar uğur dostum
istanbulda bisiklet forum buluşması henüz gerçekleşmedi,anca haziran olabilir,bu arada ben mart ayında heybeli adaya taşınacağım,
bu organizasyonu yapacak gönüllü gerekiyor,gerçi hazirana daha var.

@uguryilmaz144
Aslında o kadar da tanışılası bi adam değilim. Kendimi tanıtmam gerekirse " Adam pisliğin teki çıktı Rıza Baba" repliğindeki pislik sanırım benim. Ayrıca kudret abiyle verilecek bir konserde bas gitar çalacak olan biri varsa o da benim. @uguryilmaz144 Uza!!! :)

Not: Kendimden iğreniyorum.

@tuna ünüvar

gönül isterdiki,şu istanbuldan tası tarağı toplayıp kaçıp izmire yerleşmek,ama koşullar imkan vermiyor,sessiz mekanlar artık istanbulun 50 km dışında ,
açıkça aküm doldu artık,kafayı dinleyeceğim heybeli adada, tek araç gürültüsü yok.

@Kudret Kurtcebe
Yılın altı ayını İzmirde altı ayını Muğla Dalyanda geciren birisi olarak büyükşehirlerde yaşamanın eziyetini iyi bilirim. Belli bi yaştan sonra bu dayanilmaz hale gelebiliyor. Sanırım uzun zamandır bu kaçışı planlıyordunuz. Sizin adınıza sevindim. Güneyede bekleriz. :)

İyi geceler konuyu hortlatıyorum:) benim foruma kaydolduğum zamanda Burçak Erbil abi vardı yazdığı yazılar hep hoşuma gitmiştir ama şimdi forumda yok herhalde bendeki de şans işte:agla: ama bir gün tanışacağımıza inanıyorum;) birde nedenini bilmiyorum ama @Murat B. :)

@Kudret Kurtcebe

Heybeliada'ya taşınır taşınmaz çayını içmek için senle tanışmak isterim Kudret abi, adaya gitmek için bahanem olsun yeter :)

Bir de @Murat B. var hakikaten görüşüp bi kahve duruma göre de bira içmekten zevk alacağım.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Geri