Umarım hocam xl alsaydım çok büyük olacaktı bel çevremI 84 cm ölçtümDostum ben de bir kaç gündür uzun sürüşler yapıyorum, pedinden kesinlikle memnunum. Umarım askıları senin boyuna kısa gelmez.
Umarım hocam xl alsaydım çok büyük olacaktı bel çevremI 84 cm ölçtümDostum ben de bir kaç gündür uzun sürüşler yapıyorum, pedinden kesinlikle memnunum. Umarım askıları senin boyuna kısa gelmez.
Sorun ped ile alakalı değilmiş sele konumlandırma ayarım yanlışmış.Arka tarafı yüksek selelerde selenin 1/3 lük kısmının su terazisi ile yere paralel hale gelmesi gerekiyor.Benim selenin arka tarafı yüksek,ben ise su terazisini tüm sele üzerine düz yaparak kullanıyordum dolayısıyla selenin üç tarafı baya yukarıda kalıyor ve tüm yük kalçalara ağırlığım biniyordu.Neyse güzel bir tecrübe kazandımArkadaşlar jordenred airmesh pedli tayt almıştım L beden ile Xl bedendeki ped genişliği aynı mıdır ? Ben L aldım acaba küçük mü aldım ? bugün yaptığım 40 km ilk sürüşün, 30km sonrası son 10km de popo kemiklerim sürüş sırasında çok ağrıdı.
Sorun ped ile alakalı değilmiş sele konumlandırma ayarım yanlışmış.Arka tarafı yüksek selelerde selenin 1/3 lük kısmının su terazisi ile yere paralel hale gelmesi gerekiyor.Benim selenin arka tarafı yüksek,ben ise su terazisini tüm sele üzerine düz yaparak kullanıyordum dolayısıyla selenin üç tarafı baya yukarıda kalıyor ve tüm yük kalçalara ağırlığım biniyordu.Neyse güzel bir tecrübe kazandım
Bana ürünün askı kısmı küçük geldiği için sattım kumaşı da çok kalın ve kalitesizüründen memnun musunuz? kişiye özel sipariş olduğu için iade ihtimali de yok. almayı düşünüyorum ama beden olmazsa yada beğenmezsem maliyeti fazla kaçacak.
2 ürün aynı anda gümrüğe gelip 1 tanesini pazartesi, diğerini de bugün teslim aldım.İkisinin de kalitesinden aşırı memnunum. Beklediğimden hızlı ve kaliteli geldi özellikle forma çok hoşuma gitti. Forma konusunda M - L - XL sürekli tereddütte kalıyorum. Boyum uzun ama çöp adam olunca bir olmuyor. İlk formamı geçen sene aldığımda M almıştım benden olarak tam gelse de kısa geliyordu özellikle kol ve bib shortta bacak boyu. Biraz bacaklar genişledi galiba artık çok kastırmaya başladığı için ve yedek olması açısında bib + forma şeklinde bir forma siparişi verdim ve risk alarak L sipariş verdim tam üzerime oturdu. Aldığım ürünlerin link ve fotoğraflarını atıyor. Frenler 9 günde, forma 12 günde geldi. Tabi bu olay büyük ihtimal şansıma böyle geldi hala 3 ay önceki siparişimden gelmeyen var.
Boy 1.98, kilo 63 forma L beden. (link)
(link)
80 km görmüşlüğümüz var tek sürüşte.@Akınlasınn Kaç kilometre sürüyorsunuz?
Decathlon da ki pedli tayt gayet iyi. İleriyi düşünmeye gerek yok. Sonrası için ped değişmiyor. Çünkü dikili şekilde.Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacak;
Hiç pedli tayt kullanmadım. Decathlondan giriş seviye pedli tayt alsam, sonrasında kaliteli pedle değiştirebilir miyim? Pedler ayrı satılıyor mu? Teşekkürler
Decathlon Fransız ama hangi marka kendi ülkesinde üretim yaptırıyor ki? Siz siyasi olarak düşünüp babam gibi "para verme Fransızlara boykot et" gözüyle bakıyorsanız bilemeyeceğim. Ben 2 pedli bib şortumu da Aliexpress üzerinden aldım 2 üründen de memnunum. En fazla tek sefer 80km sürdüm beni memnun etti.Decathlon Fransız değil mi?
Bir düşüneyim.
Decathlon da ki pedli tayt gayet iyi. İleriyi düşünmeye gerek yok. Sonrası için ped değişmiyor. Çünkü dikili şekilde.
Babanla tanışsak kesin kafa açardı en az beş dakikadır kesintisiz gülüyorum .Decathlon Fransız ama hangi marka kendi ülkesinde üretim yaptırıyor ki? Siz siyasi olarak düşünüp babam gibi "para verme Fransızlara boykot et" gözüyle bakıyorsanız bilemeyeceğim. Ben 2 pedli bib şortumu da Aliexpress üzerinden aldım 2 üründen de memnunum. En fazla tek sefer 80km sürdüm beni memnun etti.