Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

EN GELİŞMİŞ İÇ LATİK FOSS her 1tane almalı :)

ama çok güzell lastikler tubelles yakın patlak önleciyle kullanılırsa nerdeyse tubelles oluyo

Scudo
Konu komikleşmiş iyi olmuş :)

Ben başka bir şey diyecem.

Tesadüfen görüp 15 liraya aldığım, yerli malı patlak önleme sıvısı var.Tavsiye ederim. İğne deliği kadar 4-5 patlağı tamamen kapattı ve yama gerektirmedi.İlla slime almak gerekmiyor yani.

Aha buldum: :)

(link)

o patlak sıvıları boş iş keyfine göre kapatıor kapatmıyor. o ağırlıgı işini şansa bırakarak kullanmaya degmez. hemde 20 tl. cok büyük para.

Tekerleğin dönmesi lazım.Olduğu yerde durursa kapatması zor.Biraz basınç düşüyor ama kapatıyor.Kaçan hava pompayla takviye edilip devam ediliyor.Ben memnunum.Yol bisikletçisi değilim, öyle keyfe keder turluyorum.O sıvının yapacağı ağırlık benim için önemli değil.Kaldı ki daha önce birkaç defa yolda tamirat işi yaptım.Kendimce o eziyete değmez diye karar verdim.Tabi bu sıvıyı kullandıktan sonra.Öncesinde mecburdum, yapmayıp n'apıcam? Artık yanıma yama seti dahi almıyorum, o kadar memnun ve eminim.Yanımda levye, yedek lastik falan hiçbir şey yok.Sadece pompa var.Bu halde hiç aklımda soru işareti olmadan 60-70 km yol yapıp geliyorum.

Senin nasıl bir tecrüben oldu, neden beğenmedin?

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Gerçi son iki mesajı yazan arkadaşlarımız belirtmiş ama ilk mesajda linki verilmiş olan video slime ile ilgili diye düşünüyorum, herhangi bir marka lastiğin diğerlerinden farkını vurgulamak için yapılmamış gibi geldi bana.

30-40 Lira Verip Bu Kadar Zayıflama Ve Kaliteli Lastik Gayet Güzel:D
Sonuçda Gene Pahalı Ama Günde 15 Saat Süren Ve Bu İşi Hobi Haline Getirmiş Kitle İçin Cok Ucuz Sonuçda Bisiklet Pahalı Bi Spor Sayılır:D

ben aliexpresten bir çift aldım bir aydır kullanıyorum hafif baya

Geri