Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

En Hafif Alüminyum Yol Bisikleti?

Scudo
Pisillet manileri damga vurdu seneye
Aşık koldato mani yazmış, nereye?
Diaytu set takılmış, aluminatiye
Canondale atıf yapmış illuminatiye

Caad12 demiş ismine herkes dizmiş methiye
Karbon kadar hafif kadro söylene
Soran olur rampada rijit mi diye
Esnerse esnesin sana ne :koptum:

@Murat B. inceledim, cidden ilginç bir toplama olmuş:))) alu gövde ve carbon aksesuarlar adam nerdeyse gramın gramının hesabını yapmış. sağlamlığı ve dayanıklılığı konusunda pek emin olmadım. özel üretim jantlar vs ama cidden sramlar ağırlıkta avantaj sağlar eğer double tap'i de severseniz. bende açıkçası caad 12'yi görünümüm olarak beğenmem fakat rijitlik ve dayanıklılıkta birçok carbondan da iyi ve hafif olduğu çoğu forumda geçer. bana kalsa bence caad 12 değil, bmc alr alu 2019 alırım. bmc 2019 alu ları konusunda bende pek inceleme ve yorum bulamadım. 2019'da 2018'e göre alu larında 120-130 gr civarı bir ağırlığı daha traşladıklarını öğrendim ve bu kadroyu merak etmiyorda değilim. carbona pek sıcak bakamıyorum çünkü olası bir kaza ve düşmede çöp olma riskini alamam. tabii colnago c64 gibi tüm carbonlara göre 5 kat dayanıklı lifler kullandığını iddaa eden bir markayı da alamayacağıma göre riskli ve ucuz carbondan sa bence bmc:)))

@Mhmm@
Muhammed Bey'in Kolu Kırıldı.
Evde oturdukça canı sıkıldı.
Alüye bile mani yazıldı.
Karbona binen moral olarak yıkıldı.

Muhammed Bey e geçmiş olsun der geçerim.
Kudret Bey le Uludağ da soğuk sular içerim.
Raşit Bey'in manilerini tek geçerim.
Aşık Çetin ne serden ne yardan geçerim.

@EnesKlf07

Enes konu bayagı eskı ,mesaj eskı
7.5 alü kadro ,karbon çatal ,pedalsız gelen agırlığı 7.5 kilo
2015 'de 1790 dolar ıdı ,
Gıant tcr sl 1
Mukemmel makıne seri

@trainspotting35

Uludag yaparız ,,,,,yenıkapdan ferıbot mudanya
Mudanya uludag 21 km artı 35 km çıkış ,35 inış 21 km dönüş
Konu açacağım artı 20 km daha bana yazar ,
132 km bana yazar
Ayrıca kartepe konusu açık ,224 km ,,,,,20 ' inci tur olacak

caad12-Disc-DA-2.jpg

52 cm Cannondale Aluminyum Caad 12 kadro ağırlığı 1047 gr
54 cm Cannondale Caad Aluminyum 12 Kadro ağırlığı 1096 gr

Bizzat tarttım.

@Murat Cömez dostum süper duruyor. Colnago boşuna Colnago olmamış:))) shamal ultra jantlar ve campagnolo record mu o grupset? bu alet zamanının ferrarisiymiş az can yakmamıştır:))) bugün bile en iyilerle kapışır.

@Roadlover
Güzel yorumun icin Tesekkür ederim.
Evet bosuna Colnago olmamis, jantlar Campagnolo Shamal Ultra Titanium ve grup set de Campagnolo Super Record ve Record karisimi.

Mosso da 1050 - 1100 gram gibi bir kadro var buda olabilir 7046 alüminyum materyalden üretilmiş (link)

Geri