Alptug55
Üye
- Tepki
- 118
- İsim
- Alptuğ
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Hayırlı olsun. Kazasız belasiz sürüşler dilerim.1 Aydır beklediğim bisiklet cumartesi günü bisikletçiye gelmiş. Gelir gelmez gittim aldım.
Neredeyse her gün whatssapp'tan görüştük. Sağolsun gelir gelmez ilk bana haber verdi
Mosso Wildfire 29 H
Teşekkür ederim. Herkese kazasız sürüşlerHayırlı olsun. Kazasız belasiz sürüşler dilerim.
evet 3er bisiklet seçtim ve hala kararsızım mtb mı trekking mı@troy83 görünüşe göre ilk üçtekiler dağ ikinci üçlü şehir bisikleti. Dağ bisikletine ihtiyacınız olmadığını farzederek diyorum ki legarda altus olması sebebiyle bir tık önde duruyor diğerlerine göre
(link)Merhaba yardımcı olursanız sevinirim
Boyum 1.82 kilo 82
Günlük 5 6 km lik işe gel git yapmak için
1000 - 1500 TL arası fiyat 1500 ü geçmicek
Uzun yol yapmam dağa araziye çıkmam profesyonel degilim
Sadece beni işe getirip götürecek bir bisiklet arıyorum
Fp Bi bisiklet tavsiye edermisiniz
Teşekkür
Komşum büyük ümitlerle yol lastiğine geçtikten sonra dediğiniz şikayetlerle karşılaştım. Bisiklette lastik yanak çapı en önemli konfor vesilesi. Çok iddialı bir bisikletçi değilseniz, mutlaka faydasını görüyorsunuz. Her mevsimde sürüş imkanı size sağlıyor, bu bulunmaz bir güvenlik duygusu. Yaz vakti frenle ön lastiğin kontrolü kaybetmesi, lastiğin durduk yere turda patlamasını zihninizden çıkarmak için gravel bisikletlere bakmanızı öneririm, eğer şehir bisikletlerinden daha çevik bir tercih isterseniz.Yol yarış bisikletinde sürekli lastik patlatmaktan bıkkınlık geldi ve bir tane trekking bisiklet almaya karar verdim.