Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

En İyi Talk Show Hangisi

Em iyi Talk Show hangisi?

• Toplam katılım
    25
Scudo
bence önceden beyaz şovdu ama şimid laf lafı açıyor revanşa geçebilir

Makina ile Beyaz Show'u takip etmeye çalışıyorum. Diğerlerini yeni duydum şimdi. En iyisi Makina, oyum Makina'ya.

aslında bu işin piri tabıkıı laflafı açıyor,beyaz yaptığını zannediyo ama tam anlamıyla iğreçleşiyo,gerek konuşmasıyla gerek konuk ve telefonla bağlanan misafirlerle diyaloğu,ama okan keza biraz daha yetiştiici tarzın da enazından her gördüğü bayana asılmıyo

@redeagle34

+10000 bu talk şhov u türkiyeye tanıtan laf lafı açıyor okan bayülgenin yaptığı tel şeyy insanların suradına telefonu kapatmak beyaz şov artık bi şeylerin tadını kaçırmaya başladı hareketleri çok abartılı

Birde habertürk te "Bildiğin gibi değil" adlı bir sohbet programı var o da çok güzel

Birde Kime Diyorum Ben adlı NTV de çıkan bir showvar.He bu arada Biri bana anlatsın var sanırım oda talk show.

bence beyaz show daha güzel diğer talk showlardan :)

• Beğen
Tepkiler: t-genc
beyaz, ve makina turkiyedeki en istikrarli ve kaliteli talk show dur gercekten
10 yili askin bir suredir yuksek tempoyla kalitelerini gostermisler, digerleri icin birsey diyemicem henuz yeni dogmus bebecikler :)

@bedo
sana katılıyorum bedo bencede beyaz show daha güzel

@Mustafa_Temizel

ben de "beyaz" yerine "kime diyorum ben" i izliyorum artık cuma geceleri

Bence Beyaz show gercekten duzeyli bir program,her arayana asilmasi diye birsey oldugunu da dusunmuyorum,saka yollu ovguyu arttirdiginda bu asilmak oluyorsa,Okan Bayulgenin telefon kapatmalarini,abuk subuk laflarini,benim deyimimle milletin onunde ego tatminini yabana atmamak gerekiyor...

Okan bayulgenin zekasina lafim yok ancak Beyaz'da en az Okan Bayulgen kadar zeki ve bence bu zekasini cok daha iyi kullanan biri.En azindan hareket ve tavirlari yeterli bunu ispatlamaya.

Geri