mrb arkadaslar biraz dolastım ama gözüme carpmadı sorulduysa yinede özür dilerim suan son model umit bisikletler 2008 sanırım fiyatları nedir birde fren sistemi nedir street yapıcam uzerine eklemem yada degistirmem gereken seyler nedir simdidden tesekkurler....
bence umit falan gerekyok .
onun yerine 2. el bir gt alabilirsin .
iyi bmx ile baslamanı tavsıye ederım , forumda satılıklar bolumunde butcene gore farklı modeller bulabılecegını dusunuyorum
250 kesin yani bi 50 daha ustune koyarım en fazla 300 ama kargo masrafını nasıl karsılarım bilmiorum ve bugun umiti sordum 375miş :S nasıl halledicem bilemiyorum
Konuyu açmadan daha geniş çaplı bir araştırma yapsaydın daha iyi olurdu çünkü böyle mesajlar geliyor artık sadece bmx bölümüne.O Konulara bakarsın veya 2. el sitelerine ,bisikletforumun 2. el bölümüne falan da bakabilirsinÜmit Street İçin Çok Ağır Bir Bisiklet.Frenleri Gidonu Aynakolu Rublesi vs çoğu parçasıyla sadece 3 4 Hareket yapılabiliyor onlarda flat hareketiBana kalırsa Street için en az 400 ü gözden çıkarman lazım2. El Olarak Tabi.İnşallah En Kısa zamanda bisikletine kavuşursun