Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

En yakışıklı XC 4000 karsınızda YA SİZCE

izlemesi zevk veren bir bisiklet.zevkle sürersiniz inşallah....

• Beğen
Tepkiler: DrKrush ve aykut52
Scudo
:eek: :eek: :eek: Çok güzel, muhteşem bir bisiklet olmuş maşallah. Yolda bir kere dönüp bakmayan insan olamaz :). Birde rica etsem daha çok fotoğraf koysanız.

• Beğen
Gercekten SAHANE ama yapistirmalari sok bence. Birde seleye bir guzellik yapsan iyi olur, FIZIK; kirmizi seritli beyaz sele mesela-karbon seleye gore cok konforlu olur.

• Beğen
ben işte bunun 2007 modeline hastayım sıyah mat ve KRON yazısı , sızınkide fevkalade cok hoş durmuş

• Beğen
Dostum bisikletin gerçekten harika. Nazar değmesin, renk uyumu harika ve donanimda süper :) Kazasız belasız pedallamalar.

• Beğen
Aykutcum sonunda koymuşsun bisikleti foruma çok güzel bir bisiklet oldugunu tekrar vurgulamak isterim fakat arkadaşın da dediği gibi stickerlerı biraz sadeleştir dostum :) senin o jantların dönüşe hastayım :D cok süper jantlar parçalar renk uyumu bi harika tekrar güle güle kullanmanı dilerim :)

• Beğen
Çok güzel bir bisiklet iyi günlerde kullanman dileğiyle...

@Mert Bağcılar

mert stickerlar bisiklete cıplak gozle bakıldıgında okadarda kotu durmuyor yakından hos gozukuyor ama nedense fotolarda cok goze batmıs.yorum yapan tum arkadaslara tesekkur ederim onerilerinizi dikkate alacagım.allah daha guzellerini ve iyilerini sizlere nasip eder insallah..eee yorumlar bukadrcıkmı:D

• Beğen
Tepkiler: DrKrush
Geri