Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

En yüksek ortalama hızınız kaç km/h (15 km ve üzeri mesafelerde)

Arkadasla yarislarla en son yaptigimiz antrenmanda ortalamamiz 60 kmlik dumduz yolda 54.5 km/saat ti..O zmandan sonrada benim bireysel Time Trail rekorum dag bisikletiyle 30 kmlik yolda ayni ki duz yol sadece yaridan itibaren kosmustum o gun.. saatte 35 km yapabilmistim..Dag bisikletimde 12 kg geliyodu..

Scudo
Bu gün 17 km yi ort 28.9km/h ile tamamladım. Sırt çantamda Serway-Beichner fizik kitabı(oldukça kalındır kendileri), defter, besketbol ayakkabısı ve polar vardı.

Normal sakin havada mtb ile en yüksek 33 civarı ortalama görmüştüm(Karabağlar-Bornova arası 15 km civarı için).Yol bisikletiyle 34km/s civarını görmüştüm.(Buca-Selçuk arası otobanda gidiş geliş 140 km civarı için).Yol bisikletiyle kısa mesafelerdeki ortalamaları dikkate almıyorum.

Konya-Ankara arası 264 km civarı için 32 km/s ortalamam var ki dillere destan.5 kg zayıflamıştım ve bisikletten indiğimde bacaklarım vücudumu taşımıyordu artık:eek:.Dizlerimin acısını anlatamam,söylenecek söz bulamıyorum yaşamak lazım(Sadece su almak için 3 yerde durdum yaklaşık 5-10 dk,besinler çantada olduğu için hem sürdüm,hem yemek yedim).Diyeceksiniz ne zorun vardı?Bir önceki gün Huğlu-Konya arası 160 km yapıp(ort.28km/s) gecede eğlenceye katılırsanız,sabah geç uyanırsanız akşam karanlığa düşmemek için zamana karşı yarışmak zorundasınız.Akşam sekizde hala Ankara'ya 40 km daha vardı(Gölbaşı civarındaydım).Düşünün.

Kuvvetli fırtına da rüzgar arkada mtb ile 48,9 km/s ortalama.Nabız 150-196 arası.Geri dönüşte 15,6 km/s ortalama,nabız 185 yukarısı sürekli.Toplamda 29,1 km/s ortalama.Mesafe 89 km.Çok uzun tırmanışlar içermeyen ortalama düzeyde inişli çıkışlı bir yol.En iyi günlerimde yaptığım ortalamalar.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Geçen pazar günü Orhangaziden çıkarak İznik gölü çevresini turladım. 92 km. Ortalama hız 19 km/saat. Son 15km. hızım azalmıştı. (bisikletim kron xc 500, bisiklet üzerinde 3-4 kg. extra ağırlık -sırtımda 6-7 kg. çanta, ve 96 kg lik bir beden).

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
yanlış hatırlamıyorsam benim bir turumda yaklaşık 85 km parkurda 32.3 km/h bir ortalamam vardı. Bundan sonra daha dikkatli log tutacağım belki daha verimli bbir sonuç çıkar.

bu arada tdf dekiler 34.7 km ortalamayla gidiyor haberiniz olsun.Dünyanın en seçkin sporcuları oluyor kendileri.Km saatlerini kontrol etmenizde fayda var.ben şile caddebostanı 23 le bitirdim tabi mesafe kısaldıkça ortalama hızım artıyor 0 da olabilir am 160 kmde böyle.

ben üç gün her gün 70-75 km yaptım. toplam 200 km'den biraz fazla. bir günde en iyi ortalamam 23km/saat idi. birde üst vitesleri kullanamıyordum. ama şimdi vitesleri ayarladım. bir de rüzgarın çok etkisi var. rüzgar tersten esince ortalama 19/20 km/sa geçemiyorum.

bu arada 30km/saat üzeri ortalama yapanlara helal olsun :) umarım ben de bir gün böyle bir ortalama görürüm.

dağ bisikletleri 30km/sa ortalama görünce yol bisikletinin daha fazla ortalama görmesi gerekmez mi. yoksa yollar yokuş ya da bozuk olduğu için daha fazla hızlı gidebiliyorsunuz.

@derşan sezer

35 gibi ortalamalar dag etaplarindaki ortalamalar 21 gunun sonundaki ortalama genelde 41 42 gibi

Gölcük İzmit Arası 15 Km/h.:Ahhh-1660
Average:35-36 Km/h.:smile043:
Time:25 Dakika :box2:
44/11 ile Bugüne kadarki Rekor sürüş hızımdır.

Staja gidip gelirken (20 km git-gel) 20 km/sa civarı bir ortalama tutturdum. 100+ km gittiğimde 15-16 km/sa arası oluyor.

Fatih-Yenibosna Kuleli arası 13-14 km'lik bir mesafede ortalama 37

dünkü tt de en babası 50km ortalamayla gittiğine göre altlarındakilerde herhalde 20 in eroluk makinalar olduguna göre vede adamlarda en baba adam olduguna göre burda 35 ler 40 lar falan yalan gibime geliyor yani eğer değilse cidden saxo banka cvsini yollasın arkadaşlar kesin alınırlar.

@derşan sezer

derşan abi kendimden örnek veriyim sporcuyum, ortalama düzeyde antreman yapıyorum ve bir defasında, sinirimden 42 ortalam tutturdum. sirkeci-bahçelievler arasında hava karamaya başlamış ve yağmur arada çiseliyorken umduğumdan uzun süren bir organizasyondan dönüyordum. 21km mesafeyi 30 dakikada (30.27) tamamladım ve daha sonra 35 üstü ortalamaya mtb ile ulaşamadım. bu gerçekten çok zor bir durum. 25 üstü ortalamalr normal sayılır. bir arkadaşımla fenerbahçe-tuzla arasını 33 ortalamayla çok rahat gittik.

dünkü tt etabı bu seneki en uzun tt. ve daha önce 1 saatin aldında bitirmişlerdi hatırladığım kadarıyla.

Arkadaşlar bu ortalamaları verirken bisikletiniz Yol mu MTB mi söyleseniz bende meraktan çatlamayacağım 'acaba MTB ile mi 48 yapıyorlar' diye. Nekadar yavaşmışım meğer, 15 km lik mesafede ort.32 yapınca MTB ile bunu birşey sanıyordum :( nekadar da yanılmışım...

Yol bisikleti ile 72km mesafede 33km/saat ortalama çekmiştim , 19 yaşımdayken . Bu sonucu 3 senelik düzenli antremandan sonra almıştım. Yolun 10-15 km'si inişli çıkışlı kısa rampalar şeklindeydi .

Şimdilerde ise 40-50km mesafelerde bile 30km/saat'in üstüne çıkmakta çok zorlanıyorum. Hiç yarış tecrübem olmadı. Yarışlarda da kimsenin ortalama hız kaygısı olduğunu sanmıyorum

Grup ile beraber; menzil 80 km, ortalama hiz 28.8 km/h
Solo; ayni guzergah 80 km, ortalama hiz 26.9 km/h
Guzergahta cok az rampa var,bisiklet Trek 6700,lastikler Scwalbe Racing Ralph 2.1, 50 psi on/arka
Bu rakamlar rekorum degil duzenli olarak gittigim rotadaki genel haftalik sonuclar.

Son iki yilin TDF istatistikleri;

2009
Mesafe 3,459.5 km, ortalama hiz 40.31 km/h, 180 yarisci start aldi 156 yarisci bitirdi. 20 gunluk tur, ortalama gunluk gidilen mesafe 172.98 km.

2010 TDF
Mesafe 3,641.9 km, ortalama hiz 39.59 km/h, 197 yarisci start aldi 170 yarisci bitirdi.21 gunluk tur, ortalama gunluk gidielen mesafe 173.42 km.

@derşan sezer

Fatih-Yenibosna arası 14 km ortalama 37,37 yaptım. 8 aydan beri aynı yoldan işe gidiyorum. Yolu çok iyi biliyorum. İnanmıyorsanız gelin benle, önce kilometremi sizinki ile krşılştırayım, böylece doğru olduğunu görün ve birlikte aynı yolu gidelim. Zaten sevdiğim bir mesleğim var, cv'de neymiş. Bunca yıldır forumdayım sallayacak bir insan değilim yani.

Dostum 13 14 km kısa mesafe benim lafım 100 km üstü gidenlere.Bizde 10 kmlik mesafelerde araba gibi gidiyoruz fakat sonra gücümüz kalmıyor.Bunu 50 kmnin üstündeki yollarda tutturanlar için sözüm harcanıyorlar yani ülkemizde.

gayet amatörüm; düzgün denilebilecek yolda 21-22km/sa.
iğrenç taşlı yollar ile asfalt karışımı geçtiğim 30-40km.lik görece uzun yollarda 18-19km/sa. ortalamam var şimdilik. üstelik 28" tekerleklerle :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Geri