Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

En yüksek ortalama hızınız kaç km/h (15 km ve üzeri mesafelerde)

Benim yol bisikletindeki Sigma 8000 ne kadar doğru ölçüyor bilmiyorum ama düz yol rüzgar arkada ise ortalamam 30-32 km/h..

Scudo
@Ali.Karagonlu strava kaydınız varmı yolu merak ettım

156 km 32.3 istanbul-yalova

yeni başladığım ve kilolu olduğum için Yalova gibi düzlük bir yerde bir kerede en fazla 60 km yol yapabildim. toplamda sanırım 3 ayda ancak 1000 km'yi devirmişimdir. Ortalama hızım 15 km'nin üstüne ne yazık ki çıkamıyor. düşük hız ve mesafenin kiloyla alakalı olduğunu düşünüyorum.

@Kerim BEŞER 550 km de uzun yolda ortlamanız gayet güzel
ben şehir içinde 20 24 arası ortalama ile gezebilyorum
40 km den sonra ortalama 20 nin altına düşüyor

@belgen kilo ve kondisyonla alakalı
tabi bir dağ bisikleti ile iyi bir yol bisikleti nin ortalaması çok farklı

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
Performans turu yaptık gezi turu olsaydı daha düşük olabilirdi.

35 km eğimsiz düz yol
salcano xc 10
ortalama 20 km

Strava'da bir adam görmüştüm. İzmir-Çeşme arasını git-gel yapmış. Yalnız işin saçma tarafı ortalama hızı 41 km/saat'ti. İşin saçma tarafı burada başlıyor. Yani yol bir kere çok ciddi anlamda bozuk ve çok ciddi bir yokuşu var. Çeşme'ye giderken ortalama %8-%15 eğimle 9 km'lik bir yokuş Çeşme'den gelirken de %2-%8 arası 20 km'lik yokuşumsu var. Senelerdir gidip geldiğim yolu adam gidiş geliş yaklaşık 6 saatte bitirmiş strava'ya göre. 210 km yapmış tam olarak 5:52:39'da bitirmiş. Ben Çeşme gidiş yolunu çok zorlarsam 3 saatte bitirebiliyorken adamın dünya rekoru denemesine hayran kaldım. Ya da strava'ya güven olmaz. Bilemedim

• Beğen
Tepkiler: Hasan Tunalı
@dr_mrh yok hacım altıma 5 kiloluk karbon yol bisikleti de versen çok birşey fark etmez. göbek gidene kadar mecburen sabredeceğim. yalnız bisikletle kilo verilmiyor. 3-5 kilodan, form tutmaktan bahsetmiyorum tabi ki. bu hafta kamp yükü ile günaşırı yürüyüşlere başlıyorum. 1 yıl boyunca bilgisayar başında oturdum. 30 kilo aldım. nisandan beri bisikletle yalnızca 4-5 kilosu gitti. en az 20 kilo vermem gerek, bu da bisikletle olacak iş değil.

65km mesafe: İnişli çıkışlı yol(en düşük rakım deniz seviyesi, en fazla rakım 400m) En yüksek ortalama hız 15km/saat. Bisiklet MTB ve yol tipi lastik kalınlığı 15.

Şimdi 190 yapan çöp kamyonunu 200km hızla sollayan arkadaşlar buraya ne yazacak merak ediyorum :)

Sigma 18 km/h gösteriyor şuan (geyik turlarıda dahil)

@Bahadır Gürel

Adam belgeyi yapıştırmış kimse laf söyleyemez :)) işte bu mükemmelsin

@Alpu Aydın
Adam Yanlışlıkla bisiklet yerine motora binmiş :))

Üsküdar otobandan maşükiyeye 123 km yi 31 km ortalama ile almıştım. Ama çok kaliteli iki kaşık bal yemiştim. :)
Stravada yüksek ortalamalar görüyorum forumda. Şaşırıyorum doğrusu hiç kullanmadım ama gerçekmi diyede merak ediyorum açıkçası

@z. usta herhangi bir gpx editör program ile gpx verileri çok basit biçimde manipule ediliyor fakat kimsenin uğraşacağını sanmam.

Geri