Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Endurance kadrolu yol bisikleti

@Srcnkrtlms
Şahsi olarak bir ön yargım yok ama o garanti olayının ikinci elde iptal olması beni hayal kırıklığına uğrattı. Fiyatların ciddi oranda artışıda cabası. Tabi bunda onların çok fazla bir suçu yok,bizim paranın değersizliği işte...Lakin decathlon uluslararası bir firma. Ali, Ahmet efendinin ithalat yapıp ürün sattığı bir firma değil.Yinede çeşitliliğin fazla,fiyat performansın yüksek uygun fiyatlı ürünlerin sayısının fazla olması gerekirdi. Benim izlenim giderek fiyat performans ürünlerinden sapmaya başlasından yöne.Aylardır xl dışında başka boyu bulunmayan bisiklet nedir ya,satılmıyor mu,nedir..

Scudo
@-Skynet-
Triban 540 kullanmış biri olarak düşünmeden al diyebilirim. Garanti kısmını çok takma derim; 2. ele uygun fiyata bulabiliyorsan ve temizse neden olmasın? Hem maşa hem de arkada portbagaj için yer de var tur için de düşünebilisin. Bununla birlikte endurance kadro ama etkinlik amaçlı yarışlarda da kesinlikle üzmez. Ne eksiği var dersen gözüne batarsa aynakolu 105 değil ama dengi! Zaten kadro sana uygunsa ileri de er ya da geç değiştireceğin bir parça :)

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
@-Skynet-
ben tribanımı 2 . el aldım sahibi başkası olmasına rağmen yırtılan faturasını yenilettim ve garantide vaad edilen işlemlerin devam ettiğini söylediler. zaten size söylenen sey mantıksız 2.el olunca garantiden muaf olma durumu. eğer doğru ise şu mantıkla yaklaştığımızda saçma bir sonuca ulaşıyoruz

diyelim ki eniştesi amcası yada dayısı yiğenine karne hediyesi bir triban 500 aldı. yiğeni 6 ay sonra boya atması durumundan garanti kapsamında decathlona götürdüğünde fatura ismi başka diyip işlem yapamıyoruz mu dicekler. Ortaya bir mağduriyet durumu cıkıcak ve decathlon firması mağdur etmemeyi seven bir firma :) bence size verilen bilgi asılsız

• Beğen
@-Skynet-
540 eski seri! decathlon.co.uk sitesinden yeni modellere bakabilirsin. Muhtemelen 540 bundan sonra gelmeyecek. Uygun kadro yakın bir mağazada varsa şanslısın derim ya da 2. el diğer seçenek.

Garanti olayına gelince 2. el almayı düşünürseniz satıcıdan e-arşiv faturanın örneğini isteyin. Elinde asıl faturası varsa zaten verir yoksa da decathlon hesabından fatura örneğini bastırıp verir. Fatura olduktan sonra garantiyi siz de kullanabilirsiniz. Yoksa hediye gelmiş bir ürün sadece hediyeyi alan kişinin garantiye erişim sınırlaması olsa bir çok üründe ortalık karışır :)

• Beğen
ndhakara

Yagizz2
Garanti olayı banada saçma gelmişti,lakin o arkadaş öyle söylemişti.(decathlon çalışanı)Ama tabi direk alıcı olmadığımdan çok üstelemedim. İkinci elde garanti şöyle bir sıkıntı çıkarabilir, garanti için başvurduğundan fatura sahibinin başvurmasını isteyebilirler. Alış veriş bittikten sonra kim öle kim,nereden bulacaksın satan adamı.(özellikle garanti kapsamında parça değişimine gitmek istemediklerinde işi yokuşa sürme anlamında) (sitede bir arkadaş benzer sorundan baya uğraşmış,ama sonucu tatlıya bağlamış. :) Diğer sıkıntı, mağza senin garantini kabul etmedi diyelim, tüketici hakem heyetine gitsen ürünün senin olduğunu gösteren bir sözleşme kağıdı isteyeceklerdir.İkinci elde kaç kişi sözleşme yaparak alışveriş yapıyorki?Herneyse böyle bir durum söz konusu bu garanti mevzusunda. neden üzerinde durdum,zaten parçaların 2 yıl garantisi vardır ve ikinci elde ya bitmiş ya da az kalmıştır diyebilirsiniz. (Ömür boyu kadro garantisi için)
Decathlonun yurtdışı mağzalarında 540 var hocam,lakin yeni parti ile fiyatı ne olur Allah bilir.105 settte gözüm yok,biraz komik ama beni mavic jant seti cezbediyor bu bisiklette. :DBana tiagra bile fazlasıyla yeter aslında.

Birde yol bisiletlerinde kaç kiloya kadar kabul edilebilir bir seviye diyebiliriz?Mesala 11,5kg yol için fazla mıdır?

Ben tribanların eski halini beğenmiyordum ama yeni olanlar gravel ve tur bisikleti arasında bir formda sahip yapılmış eğer sıfır alacaksan onları bekle ikinci el alacaksan temiz bulduysan fiyatda uygunsa alabilirsin yeni modelleri paylaşmıştım bu konudan bakabilirsin B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

• Beğen
@Tuars07
Link açılmıyor hocam?İkinci elleride varda, ne bileyim birkaç yıl kullanılmış bisiklet bile 3400 ün üzerinden gidiyor.Belki bunlar amanında sıfırını bu fiyata aldılar,ikinci elde belki kar bile yapıyor olabilirler. :D Yeni bisikletler gelince ikinci el 540lar dahada düşer gibi tahmin ediyorum.2016dan kalma yol bisikletleri var.bu kadar eskiye gidilir mi sizce?
(link)
Burada var mı dediğiniz bisikletler?Aşağı yukarı aynı bisikletler gözüküyor buradada. Yeni ürünler mayıs sezonuyla gelebilir deniliyor tabi belli değil.

@-Skynet-

Forumun yeni halinde zorlanmaya başladım istediğimi yapamadım :bsmagryr: ama bu sefer oldu
B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya) fiyatlar konusu bence hiç belli olmaz sen genede bence kesin alma kararını verdiysen bir an önce al bende kararsız kalıp istediğim salcanoyu almadım 10.000 tl den 16.000 tl ye cıktı artık elimdekiyle idare edeceğim

• Beğen
Bugün piyasadaki en düşük fiyatlı endurance hangisi? Bilgisi olan var mı?

Decathlon modelleri endurance oluyor. Son zamanlarda bir kampanya vardı, özellikle triban 500 iyi bir fiyata satılıyordu, ancak bisikletler kalmış mıdır bilemiyorum. İnternet mağazasında olmaz, ama mağaza stoklarını görebilirsiniz.

En uygun endurance kadro Btwin triban 100/500/520, 540 modelini gözle görmedim Van Rysel modelleri agresif biraz daha endurance kesinlikle değil.
Bütçe var ise kesinlikle Canyon.

En uygun endurance kadro Btwin triban 100/500/520, 540 modelini gözle görmedim Van Rysel modelleri agresif biraz daha endurance kesinlikle değil.
Bütçe var ise kesinlikle Canyon.
Bütçe yok. Daha 4 ay önce katlanır bisiklet aldım. Bu ikinci olacak.

Geri