300 km ' lik mesafe ciddi mesafe ,203 km 'lik ist-kartepe-ist. Etabında beslenme şeklim şöyle olmuştur bi akşam öncesinden yüzde 70 karbonhidrat yüklenmiş idim ' 5 tabak kıymalı makarna yoğurt ile 'ama tim noakes ' in durumunu inceleyince karbonhidratı kesmenin mantığını anlamaya çalıştım 10 yıl içinde maratoncu dostumuz çok fazla karbonhidrat yüklendiği için kilo alıyor ve eğimlerde yukarı doğru koşamıyor ve kesiliyor ve beslenme şeklini değiştirerek yüzde 10 karbonhidrata yükleniyor yüzde 20 protein alıyor, yüzde 70 yağ yükleniyor bu yağ dediğimiz ise. Halis tereyağ ve zeytinyağı olarak tabi sızma olarak bende şekillenmeye başladı,aç karnına 10 km süratli sürdüm 4 km 'lik eğimde çok iyi hissettim kendimi ama 10 uncu km ' de karnım kazındı ve yanımda taşıdığım rafadan yumurtayı tam organik buğday ekmeği ile yedim ,şimdi açıkça yüzde 70 yağ uygulamasını devreye soktum ,gnc mağazalarında satılan energel beni tetiklemiştir 16 km rampada 'fakat üzerinde 1 adet tüketin deniyor ben 4 adet tükettim bunun zamanla zararı olabilir belkide ,bu nedenle 1 adet energelde kalacağım , dönüşe geçmeden önce 4 adet kıymalı lahmacunu yemiş idim ve ayran içmiş idim ,ve son 72 km 'yi 2 saat 45 dakikada almış idim , tabi yemek faslı 1 saat sürmüş idi ,toplam 203 km 'yi 12 saatte tamamladım 2 saat 15 dakika mola yapmış idim bunun 45 dakikası feribotta geçen süre idi.toplam 14 saat 15 dakikada iş bitmiş idi ,evet 15 inci tur temmuzda olacak