Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Enerji için kahveye tereyağı önerisi..

Scudo
fındık ezmesi de çok fena birşey. şunu alıyorum arada (kipa'larda bulabilirsiniz), şeker niyetine elma suyu var içinde. parçalar büyük, çaya kahveye gitmez ama kaşık ile süper oluyor :)

(link)

seviyorum böyle innavasyon fikirlerini

Kahve içmeye gerek yok tereyağı tek başına hem doyurucu hemde enerji sağlayan bir gıda. Karbonhidrat yemediğim için yoğun olacağım günlerin sabahları tereyağını peynir gibi yerim. Aksama kadar bomba gibi olurum.

Terayağ ın enerjisine ve doyuruculuğana gerçekten şapka çıkarıyorum. Ne zaman bal kaymak tereyağ yapsam kısa sürede acıktım. Ben de tecrübelerim ışığında minumum şekerli gıdalar maksimum tereyağ,zeytinyağ tüketme taraftarıyım. Ancak tereyağ tek başına tüketilmiyor. Düzenli kullanımda bıkınlık veriyor. Tam napsam derken ben de kahve tereyağ ikilisini okudum ve hemen uyguladım. Aslında burada kahve yine batının araya sıkıştırdığı bir şey ama şimdilik idare ediliyor.Çaydan nefret eden birisi olduğum için başka bir kombo buluna kadar devam.Şeker yok ortamda en azından

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Bir belgeselde seyretmiştim, Orta Asya - Moğolistan bölgesinde çaya tereyağı ve süt katıyorlardı. Tuzlu muzlu değişik bir şey :) damak tadımıza pek uygun değil ama aslında adamların bir bildiği var. Şu şeker olayına da el atmam lazım cidden. Ürettiğimiz için zeytinyağı evden hiç eksik olmuyor çok şükür, tüm öğünlerde gidiyor. Tereyağı da keza eksik olmaz ama tüketimim yoğun değil. Ama şeker tüketimi en fazla olan kalemlerden biri ve karnım şişkin olmasına rağmen genelde kazınır ve yine genelde şekerli bir şeyler yerim. Tam bir kısır döngünün içerisindeyim şu an. Çaya şeker atmayı 2 sene önce bıraktım ancak artık kendilerini mutfağın ücra bir köşesine yollamamız lazım, ancak çok zor görünüyor kısa vadede.

Herkese selam,
Cyclist Türkiye'nin bu sayısında Gürsel Akay'ın yazısını okumakta fayda var derim...

Geri