bimde uygun fiyata kapalı paketli kuru üzüm ve tuzlu yer fıstığı var, ikisi beraber yerken hem lezzetli hemde iyi enerji veriyorlar,bunun dışında cevizli-pekmezli sucuk var bunuda tavsiye ederim.
Ek olarak yabancı bir sitede okumuştum bisiklet sürenler için eklemlerin onarılmasına yardımcı olmak amacı ile 2 yemek kaşığı sığır jelatini çeyrek bardak soğuk suya ekleyip 1 gece boyunca buz dolabında bekletip jöle-jel haline getirip kahvaltıda meyve suyu,süt,yoğurt gibi besinlere karıştırıp 1 ay boyunca hergün için sonra 6 ay ara verip tekrar 1 ay kullanın diyen bir makale gördüm, işe yarar gibi geldi, besin değerlerine baktığımda neredeyse tamamı protein olarak görünüyor(100 gramda 80 gram civarı bir oran) ancak daha sonra bazı türk vücut geliştirme forumlarında araştırma yaptım orada da protein değerinin bu kadar yüksek olması önemli değil, vücudun işine yarayacak tarzda bir protein olmadığı için emilim sağlanmıyor, kısaca hiçbir faydası yok demişler.Sonuç olarak ortada 2 karşıt düşünce var gerçekten işe yararmı yaramazmı emin değilim ama denemeyi düşünüyorum
Makale linki:
(link)