Scudo Sports

Erciyes Loop

@Cemal Ç. Bu tarz volkanik dağ tırmanmaları zirveye doğru bol miktarda yüzde 15 üzeri eğim verir. Kayseri taraflarında bu yıl bisiklete binme planım var. Hazır gelmişken sağlam bir zirve yapayım istedim.
hacılar tarafından tırmanırsanız daha dik yokuşlarla karşılaşırsınız. ben bir kez denedim ordan lifos başına kadar gittim 12-28 ruble tiagra set scultura ile biraz zorladı ama turu bırakma nedenim bu değildi tamamlardım ben o turu da arkadaşımın yakını vefat haberi aldık döndük. ondan sonra 11-34 e geçtim sculturada.

Scudo
Hocam tebrikler güzel zorlu bir tur olmuş yalnız youtube video'nun ses montajlamasıda çok kötü olmuş.... Ayağına sağlık

@C.Koc Eyvallah kardeşim tur çok iyi oldu yalnız tabi çekimde acemilik olduğu gibi montajda da acemilikler oluyor işimiz bu değil çünkü. Bu da güzel bir hobi oldu bana fırsat buldukça eğitim videolarını izliyorum daha iyi montaj yapabilmek için. Güzel eleştiri için teşekkür ederim.

18 dakikalık videoyu sıkıcı yerleri kırparak 8 dakikaya düşürdüm video eğitim çalışmalarım devam ediyor
Zona oldum bu arada yara bere içindeyim biraz turlar ertelenecek.

@Muhammet Ağrı oyyy geçmiş olsun.. Zona stres sıkıntı ile açığa çıkar daha çok. Ve ağrıları da olur.. Tekrardan geçmiş olsun.. Bisikletten dolayı çok yuklendiler. 😜😜😜😜

@Muhammet Ağrı oyyy geçmiş olsun.. Zona stres sıkıntı ile açığa çıkar daha çok. Ve ağrıları da olur.. Tekrardan geçmiş olsun.. Bisikletten dolayı çok yuklendiler. 😜😜😜😜
Teşekkür ederim. Yalnız bisikletle ilgili muhabbetlerin büyük çoğunluğu makaraydı. Ben de eğlendim o süreçte. Üzüldüğüm tek bir şey var iş yoğunluğu arasında gırgır olsun diye attığım bir mesajla bazı arkadaşların kalbini kırdım. Bunun dışında insanların başka sıkıntıları da olabilir. Her şey bisiklet eğlence değil.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
@Muhammet Ağrı Geçmiş olsun Muhammed hocam her işin başı sağlık. Petkim hisseleri düşmüş falan takmayın bu gibi şeyleri kafaya. Doktora gitmişsinizdir illaki ağrıları dindiren güzel bir kremi vardı adını hatırlarsam yazarım. Çok çok geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Muhammet Ağrı Geçmiş olsun Muhammed hocam her işin başı sağlık. Petkim hisseleri düşmüş falan takmayın bu gibi şeyleri kafaya. Doktora gitmişsinizdir illaki ağrıları dindiren güzel bir kremi vardı adını hatırlarsam yazarım. Çok çok geçmiş olsun.
Petkimi tavanda sattım ben 🤣 eyvallah Üstad.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Muhammet Ağrı farkındayım makara olduğunun... Yoksa sayfalarca geyik döner mi

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Geri