Scudo Sports

Erdoğanlar Bisiklet online satış karakteri!

Scudo
@Kıvılcım

2 defa kontrol ettim doğru yazmısım ben buna takılmam dedığım gıbı yanlıs yazarlar veya hıc yazmalar sorun çıkarmam ama "ben napıyım benım sorunum değil" dedıklerı zaman geriliyorum.Siperiş vereceğim zaman stoklarında varmı acaba dıye sorduğumda "var abicim ,hemen göndereyim abicim" diyen kişi benim paramı aldıktan sonra "benım sorunum dıyorsa" yazıklar olsun . Arkadaşım chain reactıon . com sıtesını soylemıstı burdan al dıye bende bos ver türk insanı kazansın yabancıya gıtmesın demıstım . Malesef böyle düşünerek hata yaptım.
Birde ben avid rotor ve avid adaptor sıparıs etmıstım bana shımano adoptor geldı dedım yanlıs geldı sorun değil kullanabılırsınız dedıler.Fakat kaliper bağlantı vidaları uyuşmuyor simdi gidip sanayıden vıda uyduracağım buraya.

@Emre Yıldız

Dostum ne demek vida uyduracağım. Tabiki uydurmayacaksın. Karşı ödemeli kargo ile gönderip ürünün doğrusu ile değiştirilmesini isteyeceksin. Yapma gözünü sevim. Böyle anlayışlı olmayın.

@Alper Gencan

İlk defa adoptor montajı yaptığı ıcın vıdayı takarken parçayı aşındırdım geri gönderemem.

@Emre Yıldız

sorunu zaten kendiniz yazmışsınız Emre bey, şuan sinirli olduğunuz için farkedemiyorsunuz belkide, ama hata kapınızda. parmak okuyucunuzda. eğer kapınız bizim kapı gibi olsaydı kargonuz 2 kez geri dönmeyecek, erdoğanlar bisikletin de yanlış yazmış olduğu telefon numarasını fark bile etmeyecektiniz çünkü kargonuzu zaten teslim alacaktınız sorunsuz.
apartmanı yada kapıyı değiştirin :) sorun çözülecektir

• Beğen
Tepkiler: Wasabie ve bua
@Emre Yıldız

merlincycles.
2kg altı paketleri Royal Mail ile gönderiyorlar. Ortalama 1 hafta sürede elinizde oluyor.
Şimdiye kadar 4 siparişim, en geç 5 iş gününde elimde oldu. Cuma sabahı verdiğim siparişin Salı günü teslim edildiği bile oldu :)

@Gökhan Toros
75 EU üstü alışverişte vergiyi nasıl, nereye ödüyorsunuz ? ek olarak masraf ne kadar alıyorlar? ( Kargo firmaları arasında uygulama farkları olabilir diye sormak istedim. )

''gonderıcı yanlıs numara yazdığı ıcın'' bu kim oluyor erdoğanlar bisiklet değilmi nasıl onların sorunu değilmiş :)

Erdoğanlar böyle birşey yapmazdı ama enteresan aynı durum bizde de oldu, ama sıkıntı çıkartmadılar.

• Beğen
Tepkiler: Burak_Cakir
Yıllardır erdoğanlarbisiklet'den alışveriş yaparım hiç sorun yaşamadım ama her büyük firmanın bu tür ufak tefek sorunları olabilir ama, sorunu erdoğanlar bisiklet'e ve lütfi bey'e bağlamak yanlış. Siz ürün aldığınızda kargo takip no'su ile ürünü takip etmeliydiniz, telefon no'sunun yanlış olması birşey ifade etmiyor. Benim no doğru olmasına rağmen bu zamana kadar hiç beni aramadılar :) no'nun yanlış olasına takılma.

@caner ünsal

75'euro üzeri sipariş verdim merlin cycles'ten.Profilimden konuma bakabilirsiniz.Spd bot ve kafa kamerası aldım.Spd bot 118 euro , kamera ise 100 euro idi.Bir sorunda teşkil etmedi.Belkide Royal Mail ile geldiği içindir...

Yurt İÇİnde aliŞverİŞ yapmayalim gÖkhan toros arkadaŞimizin dedİĞİ gİbİ bazi ÜrÜnlerİ mecburen tÜrkİye ye getİren ve yurt diŞi pİyasa İle arasinda Çok fazla fark olmayan specİleazed gİbİ markalari satan maĞazalar harİcİnde kesİnlİkle aliŞverİŞ yapmamaya Özen gÖstermek gerek tÜrkİye de bİsİklet pİyasasinda cİddİ anlamda firsatÇilik sÖz konusu yerlİ esnaflarimizdan zİyade avrupali Şİrketler Çok daha gÜvenİlİr durumdadir emİn olun yaptiklari İŞİ dÜzgÜn yapiyorlar

yol bİsİkletİne İkİncİ el İle sifirdan baŞladim vİtes sİstemİnİ 105-5700 e yÜkselttİm bugÜne kadar bİsİkletİmİn malİyetİ 2200 tl yİ buldu Şİmdİ gİdon sele sele borusu gİbİ parÇalarla karbon olarak toplamaya baŞladim en son kadro alacaĞim. Ful karbon ve rulmanli jantlarla beraber tahmİnİ beklenen malİyetİm 4 bİn 4,5 bİn tl cİvarinda olacak hatta boŞa Çikan parÇalarin satiŞi İle bu malİyet bİrazcik daha dÜŞecek. Toplamaya ÇaliŞtiĞim bİsİkletİn yurt İÇİ hazir fİyati mİnİmum 9 bİn tl dİr

peki avrupa sıtelerınde taktist imkanımız oluyormu ?

@Emre Yıldız

Bazı bankalar PayPal ile alışverişlere 3 veya 5 taksit uyguluyorlar. Hangileri bilemiyorum, bakmak lazım.

Aras kargo ılgınc bır fırma,forumda bır arkadasa kask sattım arasa verdım ne bır kagıt ne bırsey.Kadın cep telefonunuza gelecek dedı takıp numarası.kargo 3-4 gun sonra yerıne ulastı ne takıp nosu geldı ne teslım edıldı mesajı.Aman dıyım uzak durun bence

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Kargo firmaları yıllardır acemice çalışmaya devam ediyor,bunlara ek olarak yurt içi kargo,kargo paketlerinin gözümün önünde alıp attıklarını gördüm..

Hemen hemen PTT dahil,Yurt içi kargo,Aras kargo,Sürat kargo,Ceva lojistik şirketleri ile sorun yaşamışımdır,UPS hariç,

Ceva lojistik; kondisyon aletini komşumuzdan imza alıp,kapıya bırakıp gitmişlerdi ve ne bir haber,nede aramışlardı.

İstanbul dışına çıkınca sapıtıyor kargo şirketleri. Şu an yaşadığım yer de büyük şehir belediyesi ama evlere dağıtıma iki günde bir çıkıyorlar :) Çok biriktiği için de "zaman yetmedi" ibaresiyle şubeye geri dönüyor. Lojistik işi akıllı insanların yapacağı iş. Bizim memlekette yerleşik olan ticaret ahlakı ve zekasıyla bu işi kotarmaları zaten mümkün değil. Gene ne varsa yabancı kargolarda. UPS ve DHL ile aldıklarım İngiltere, ABD'den 48 saatte kapıya geliyor da İstanbul'dan aldıklarımı 8 günde teslim edemiyor bizim kazmalar :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
yurt dışı kargo sınırı neır acaba 75 euro dıyorlar ama acaba 2 farklı siteden 75 er euroluk alış veriş yapsam olurmu

http://u1312.hizliresim.com/1j/n/vqfg6.jpg
http://u1312.hizliresim.com/1j/n/vqfgy.png
Öncelikle merhaba bisiklet forum üyeleri.
konu ile ilgili açıklama yapma gereği duydum.
emre beye konuyla ilgili bir mail yönlendirildi. Burdan siz sevgili forum üyelerini bilgilendirmek istedim.
1. resimde emre beyin bize üyelik yapmış oldugu telefon numarası yer almaktadır. (guvenlik için adres satırı silinmiştir)
2. resimde ise göndermiş oldugumuz faturanın üzerinde telefon numarası açıkca görünüyor.
şimdi
biz sizin belirtmiş olduğunuz telefon numarasını faturaya belirtmişiz. eğer ki kargo bunu yalnış yazmışsa bunun hesabını o şubedeki sorumsuz kargo çalışanına söylemeniz gerekirdi. Ayrıca ordaki sube ile ilgili bir sıkıntı varsa burdan yani merkez subeden ilgili yerlere şikayet vs edebilirdik.
biz sizin verdiğiniz numarayı doğru yazdığımıza göre hata sizce bu işlemin neresinde ?
lütfen firmalara veya sahıslara karşı birşey yazarken biraz daha duyarlı olun. Biz bu sektore 25 senedir hizmet veriyoruz. Aras kargoda çalışan bir şahıs yapmış oldugu yalnış davranışın sorumlusu tabiki firmamız sorumlu değildir.
Eğer bize iletmiş oldugunuz telefon numarası yalnış ise lütfen sisteme üyelik girişi yapıp düzeltiniz.
ilginize teşekkur eder.
siz sevgili bisiklet forum ailesine bol pedallı gunler dilerim

Hatadır olur. Kimin yaptığının önemi yok. Genciz, delikanlıyız diyoruz ama sabırlı, sakin olamıyoruz birçok konuda. Faturanın aslı sana ulaşmıştır zaten. Bak üzerindeki telefon numarasına, seninse sorun kargoda. Sen bunu konuyu açarken belirtseydin, resmi ekleseydin belki biri çıkıp seni uyarabilirdi sinirlenmemen hususunda. Kargonun geç gelmesi seni çok zor bir duruma sokmadıysa bu konu benim için çok da önemli değil. Mükemmel sistem dünyanın hiçbir yerinde yok. CRC'nin süper görünen ambar sisteminde bile hatalı ürün gönderme ihtimali var ve oluyor da. Lütfi beyi tanımıyorum, "benim sorunum değil" deyip geçiştirdiyse gerçekten o kendisinin müşteriye verdiği değeri gösterir. Erdoğanlar bisikleti bu tarz bir olaydan ötürü suçlamak/suçlamaya çalışmak manâsızdır...

Geri