Arkadaşlar burdan polemiğe girmek istemiyorum; sonuç olarak burası bilgi paylaşım platformu
sorun arkadaşımızın" telefon numaramı yalnış yazmışsınız" demesi ve bununla firmamızı suçlanmak ... Bunu açıklamak istedim. buna cevap yazdım. Ama bakıyorumki bazı arkadaşların bunların dışında paylaşımları olmuş. Tabiki fikrinizi soyluceksiniz bizde bu şekilde daha iyisini bulacağız.
2. si arkadaş kargosunu 2. gun teslim aldı . kargoda bir sorun yok. bu konuyla zaten ilgileniyoruz. Ulaşılmayan kargolar için gerçekten çok çaba sarf ettiğimiz zamanlar oldu.
Ama konu saçma sapan yerlere çekiliyor. polemik yaratılmaya çalışıyor. herkes istediği urunu istediği firmadan almakda özgur. Ama firmamızdan HİÇ ALIŞVERİŞ YAPMAMIŞ BİRİNİN firmamız hakkında konuşması sizce ne kadar dogrudur.
Ferhat bey; bu konuyla ilgili daha öncede yazmıştınız ve cevap yazmamıştım size. gene size olan saygımdan konuyla ilgili cvp vermicem. olay sonuç olarak çözüldü geçde olsa. durumla ilgili tekrar özür dilerim.
sonuçda hiç bir firmanın eksikleri yok değil. sadece siz değerli müşterilerimizden biraz olsun duyarlılık istiyoruz. Otomasyon , stok programları öyle kolay geçilebilen bir sistem değildir. 5000 tane urunu tek tek gırıp saymam gerekiyor ve 3-4 aydır uğraşıyoum daha yuzde 70 i bitti. iş yogunlugundan vs bazı işlerde aksaklık olabilir. SONUÇ İTİBARİYLE İNSANIZ.
bu konu ilgili başka bir şey yazmıcam. Çünkü bu yazdığım yazılarda bazı arkadaslar tarafından yalnıs anlasılacak .
bir sorunu olan varsa lütfen telefonla firmamıza ulaşsın.
saygılarımla ve sevgılerımle.
mehmet yeşilören
312 4419080
not: lütfü beyin arkadaşa kesinlikle öyle bir tavrı olmamıştır. "bizim sorunumuz değil git kendin çöz" tarzında bir tutum firmamıza kesinlikle yakışmaz ve kimse boyle davranmaz. Lütfü bey bu sektore hizmet,emek vermiş bir insandır.