Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Erdoğanlar Bisiklet

Aramızda bu bankada olan yöneticiler var mı diye şüphelenmiyor değilim. bir önceki mesajı dün yazdıktan sonra bu sabah ING Banktan bir mail geldi. EFT 22 Aralık itibariyle internet şubesinden yapılacak EFTler için 2TL, havale için de 0.50 TL ücret alınacak diyor. bu kadar olabilir mi ya? bu durumu ilk defa buraya yazmıştım oysa, benim yazmamı mı bekliyorlarmış hayret yaa?

Artık buradan da taşınma zamanı gelmiş demektir bu. yakında hesap işletim ücreti de alırlar. Neyse artık tavsiye etmiyorum.

Scudo
15 lira göndericektim. 3,85 lira aldılar ((PTT' den)). Bir ptt şubesinde okumuştum, hatırlamıyorum ama belirli bir miktara kadar para havalesinde belirli bir ücret alıyorlar.O sınırı aştığınızda da diğer tarifeler devreye giriyor.

(link)

Buraya bir bakın isterseniz. ;)

• Beğen
Tepkiler: Güven Kıray
Evet havale paraları gerçekten sorun oluyor; ptt, bankalar yatırdığımız kadar parayı havale için istiyorlar.Atm lerden ücretsiz oluyo ama her bankada değil sanırım , bazılarında banka kartı falan istiyolar.

forumda erdoğanlar bisikletle ilgili çok fazla soruyla karşılaşıyorum. tepkiler, öneriler, şikayetler, sorular vs içeriklerin tek yerde toplanıp merak edenlere daha çok yardımcı olması açısından konuyu açmak istedim.

buraya erdoğanlar bisikletle ilgili tecrübelerimizi taleplerimizi yazmaya başlayalım.alışveriş yapan, yapacak olan mutlaka vardır yardımlarınızı bekliyorum...

ben başlayayım... birkaç kez alışveriş yaptım memnun kaldım özellikle nakit alımlarda iyi indirim yapabiliyorlar. ufak bi sorunum var km saati ve suluk listesini yeterli bulmuyorum.

Ben birkaç kez nakit alışveriş yaptım. Her siparişimi onaylamak için telefonla arayıp doğrulama yaptılar. Gayet ilgili ve saygılılar. Siparişlerim 1 gün sonra elimdeydi.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Yavuz
Son alışverişi ne zaman yaptınız? fiyatlardan memnun musunuz?

2 kere alışveriş yaptım. tarihlerini hatırlamıyorum ama son 5-6 ay içerisindeydi sanırım.

ilkinde ben birşey sormak için aramıştım aramışken hemen haveleyi yaptımç hala konuşurken. onlarda bi sn hemen bakalım o zaman dediler. ve tamam hemen onaylıyorum ve kargoluyorum dediler.

2. siparişimde direk aldım. havaleyi geçtim ama bu sefer telefon trafiğimiz olmadı. sadece mail attım bildirme baabında. ürün 2. gün elime geçti,3.gün telefon geldi hangi hesabımıza yatırmıştınız diye. acaba yatırmamış olsaydım ürün gene gelecekmiydi merak ediyorum :) inşallah kontrolsuz direk yollamıyorlardır.

2.sinde de telefon görüşmesi yaptığım kişiler gerçekten saygılı ve ilgiliydi. birşey almak istediğimde her zaman onların fiyatlarınıda kontrol ediyorum. eğer onlarda daha makulsa onları tercih ediyor. değilsede kimin taksit imkanı varsa ona yöneliyorum.

bende yana bir sıkıntı olmadı kısacası.

• Beğen
artık havale yapmadan göndermiyorlar. onlara da hak veriyorum çünkü başları çok ağrıdı. son siparişimi dün yaptım normalde 1 gün içinde geliyordu umarım 6 parça pazartesiye kalmayacak. fiyat konusunda ben son alışverişimde memnun kaldım. yeni alışveriş yapacak olanlara araştırmalarını tavsiye ederim sitede gördüğünüz fiyatlar nakit ve toplu alımlarda inebiliyor

Erdoğanlar bisiklet değerli bisiklet satıcısı bir esnaftır.Bende kendilerinden birçok alışveriş yaptım.Herşeyden öncesi Lütfü bey ve Oğlu Mehmet beyin güleryüzlü samimi ve sıcakkanlılığı yeter.Çünkü hepimiz şehir dışından telefonla ve internetten sipariş veriyoruz.Burdaki püf nokta bize parekende satış yapar gibi müşteri diyaloğu içerisinde oldukları için bu işi profesyonellikle yapıyorlar.
Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabiliceğimiz bir yer benim şahsi görüşüm.

Bende ordan birkaç urun almayı dusunuyorum bugun fakat sıtedekı fıyat sorduğum diğer yerlerden pahalı telefonda pazarlık yaparlarmı nakıt alacağımda.

• Beğen
buradan erdoğanlar bisiklete teşekkürlerimi ileteyim dün 47 euro luk 6 parça ürünü nakit aldım ve bugün öğlende hepsini de taktım nakit ödediğim tutar 83 tl. buyrun hesabınızı yapın göreceksiniz 1 euro bugün 1,96644817 tl ye tekabül ediyor...havale ücreti falan herşey dahil. yorumu sizlere bırakıyorum. ayrıca erdoğanların özel indirimli ürünleri de oluyor...

• Beğen
Tepkiler: Emre Yıldız
Tabi ki yapılır, sitelerdeki internet fiyatları bütün sitelerde uçuk rakamlar gerçekten.Hepsini arayıp nakit indirimi havale fiyatı sormakta fayda var diyorum.Toplu alımlarda da indirim yapılır.

Arkadaşlar ben bir Sedona 261 alacağım ama daha önce hiç internetten alışveriş yapmadım. Bursa'da oturuyorum ama Bursa'da fazla bisiklet alacağım yer yok işin açıkçası.Ankara'da Erdoğanlar Bisiklet'in çok methedildiğini duydum.Ama internetten alışverişe hiç güvenmiyorum diyebilirim. Görmeden almak istemiyorum pek fazla. Fikirlerinize danışmak istedim. Şimdiden Teşekkürler!..

(link)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Şener
erdoğanlarla ilgili bir sıkıntı yaşamazsın sen bisikleti beyen yeter

Erdoğanlar bisikletten internet üzerinden güvenle alabilirsin...

Verdiğin sipariş 2 gün içinde elinde olmuş oluyor.Sadece siparişi vermeden önce aramanızı tavsıye ederim stokta var gözüküp bazen ellerinde olmayabiliyor.Eger yoksa sıparıs verdıklerı için 1 haftayı bulabilir ürünün size gelmesi;)

Ama bisikleti almadan önce göremiyeceğin için iyi bir araştırma yap derim;)

Bende bisikletimi geçen yıl erdoğanlar bisikletten almıştım. 1-2 gün içersinde Bursa Orhangaziye ulaşmıştı. Ayrıca Bursa da aydın bisiklete bakabilirirsin. Yalova yolu üzerinde. İnternet adresi: (link)

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
Geri