Scudo Sports

Erdoğanlar Bisiklet

Scudo
Sözde indirim kodu yayınlamışlar ama kullanmaya çalıştığında kupon hatalı diyor.

REZALET

erdoganlar.PNG

erdoganlar1.PNG

• Üzgün
Tepkiler: ExKyotoo
@Mad Buddha İndirim kuponu kullanılabilecek Ürünler hepsi olmuyor genelde Erdoğanlar da. İndirim kuponu diye belirtiliyor.

Shimano Global olarak yerel indirim oranlarını dikte edebiliyor. Shimano istemedikten sonra, bayisi indirim yapamıyor yada yapacağı indirim belirli oranı geçmiyor. Bu, 2019 gibi kulak misafiri olduğum bir detay. 2019 öncesi stokları bayiler istediği indirimden satabilse de bazı serilerde bu sınırlama 2019 öncesi için de geçerli.

@Mad Buddha merhaba;
Kampanyanın daha anlaşılır olabilmesi için ayrı bir sayfa olarak sitede yayınladık :)
Sanıyorum 3. madde gözünüzden kaçtı. Shimano oakley gibi belirli bazı ürünlerde sadece %10 indirim yapabiliyoruz. Maalesef ithalatçı baskısından kaynaklı.
Açıkcası yazınızda "rezalet" olan bir durum göremedim :) Ödeme ekranında havale seçince sistem %10 indirim yapacaktır. Eğer başka bir sorunla karşılaşırsanız mail atmanız yeterlidir. Hızlıca cevap verebiliriz.

iyi forumlar ;)

@Mad Buddha İndirim kuponu kullanılabilecek Ürünler hepsi olmuyor genelde Erdoğanlar da. İndirim kuponu diye belirtiliyor.
11-28 delicesine satıyor ya gerek yok yapmaya zaten. Aylardır duruyor o ruble orada 🤣🤣 kupon kodu indirimi yapılsa bile her halükarda dolar kurundan kaynaklı alındığı fiyatın çok üstüne satılmış olacak. Sen ana ekrana indirim diye kocaman slider koy, ondan sonra, ona olmaz buna olmaz. Öyleyse bu kadar milletin gözüne sokma. Sepette istediğin ürüne otomatik yeni yıl indirimi ekle. Eski 0900 lü hat reklamları gibi. Anlatır, anlatır o sırada en alttan karınca duası bir yazı geçer. Dakikası bilmem kaç yüz milyon diye. Ya birde sanki indirim yapılsa ne kadar olacak ki meblağ. 🤣🤣

Heepsini geçtim oraya indirim kodu hatalı diye dönüş yazacağına bu üründe geçerli değil diye yazdır.

Son düzenleme:
@Mad Buddha
Adil bey; konu ile ilgili sanıyorum anlaşılamadık :) Yapılan kampanyada baktığınız ürün türkiye piyasasında en iyi fiyata satıldı. Şu zorlu koşullarda en iyi fiyatlara ürünler satmaya çalışıyoruz. Yapılan indirimler herkes için farklı anlamlar içerebiliyor tabiki.

Sepetten bir sonraki adıma geçseniz indirimin nasıl yapıldığını görebilirdiniz. Zaten daha önce bu adımları tanımlayarak siparişleriniz olmuş.
Sitemizde yapılan reklamlar ve düzenlemeler şirket olarak bizleri bağlar. Olumlu olumsuz takdir etmek siz sevgili bisiklet severlere kalmış.

iyi forumlar
Bol pedallı yıllar dilerim

erdoğanlar bisiklet ile bir kaç gün önce alışverişim oldu, tur bisikletimin 15bin km'yi geçmiş dişli setini ve bazı ufak parçalarını değiştirdim, ödemeden kargoya her aşamada mail ile iletişim halinde yardımcı oldular. indirim kodlarını ben de görüp bazı ürünler için kullandım, kodlar ile ilgili açıklamalar buraya atılan ekran görüntüsünde de olduğu gibi gayet anlaşılır şekilde yazılmıştı.

Kampanyaya dahil olan ürünlerde gerçekten çok avantajlı fiyatlar vardı. Misal Vaude'nin Aqua ön heybelerini nakit ödemede 630 TL'ye alabiliyordunuz ki buna çok yakın bir fiyata geçenlerde 2. el Vaude heybe almıştım. Keşke biraz bekleseymişim, demedim değil :)

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
İkinci elde bile fiyatların yükseldiği bir piyasada indirimli bir şey bulmak zaten imkansızken Erdoğanlar'ın yeniyıl indiriminden ben de faydalandım. Daha önce de bir çok kez alışverişim oldu ve en ufak bir sorun yaşamadım. En azından birkaç firmada gördüğüm stokta olmayan ürünün satışta olması gibi bir şey olmadı şimdiye kadar. Benim alışverişlerimde ilk baktığım birkaç siteden biri.

Silinebilir. Hiç sorulmadı farzedin. 🙄

Son düzenleme:
Türkiye'de ilk tercih ettiğim ve en çok güvendiğim bisiklet mağazasıdır. Yılbaşı ve bayram indirimlerinden çok defa faydalanmışımdır. Yaptığım tüm alışverişlerde memnuniyet puanım hep 10 üzerinden 10 olmuştur.

Erdoğanlar Bisikletten kış mevsiminde satın aldığım conti 4 season lastikler birkaç ay içerisinde harita gibi çatladı. Mail attım, foto gönderdim. Mehmet Bey olayın peşini bırakmadı, ilgili firmadan lastiklerimin yenileri ile değişimini sağladı. Almak istediğim bir ürün olduğunda üçüne beşine bakmadan önce Erdoğanlar'dan almayı tercih ederim.

Erdoğanlar bisikletten maşa, hidrolik yağ gibi şeyler aldık. Paketlemeleri çok düzgün yapılıyor ve birkaç gün içinde elimize ulaşıyor. Fiyatlar da genel olarak piyasanın altında.

• Beğen
Tepkiler: gezerfen
Erdoğanlar bisiklet candır ya şu ana kadar 4 bin lirayı geçik alışverişim oldu hepsinde de çok memnun kaldım (1 tanesi hariç zaten o da ürünle alakalı değil kişilerle alakalıydı sonra zaten gerekeni yaptılar)

• Beğen
Tepkiler: ExKyotoo
Olumlu yorumların hepsine katılıyorum. Aldığım ürünlerde hiç sıkıntı yaşamadım ne iade ne değişim kısmında

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: Özcan
11.11.2020 de n11 indirimi ve n11 in 1200tl kupon kullanımıyla erdoğanlar bisiklet mağazasından 15bin tl lik bir bisiklet alışverişim oldu. Yıllardır da ilk baktığım sitelerden birisidir. Bu zamana kadar çok defa alışveriş yaptım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Ben de selle royal bisiklet selesi almıştım hızlı kargo ve güzel paketlemeyle elime ulaştı. Oldukça memnunum.

Geri