Esatesat
Aktif Üye
- Tepki
- 297
- İsim
- Esat esatoglu
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Tern
- Bisiklet türü
- Katlanır
Sırf meraktan soruyorum; hangi Moon modeliydi ve ne sorunu vardı, paylaşır mısınız?Erdoganlar bisikletten aldığım moon marka ürün ile ilgili ayıptan kaynaklı başvurum ivedilikle çözüldü.ilgi ve alakaları için teşekkür ederim.
6 ay sonra ortaya çıkan pil sorununu çözdülerse çok çok iyi, bravo kendilerine. Bozuk gelen ürünlerde bile çamura yatan satıcıları gördükçe düzgün satıcıların kıymeti daha da artıyor. Peki sorun nasıl çözüldü acaba, serviste pil değişimi mi, yoksa ürün yenisiyle mi değişim oldu?Moon comet 80 lumen modeli 6 aylık kullanım süresi içerisinde (ancak yaklaşık 10 ay sonra satıcıya başvuruda bulundum) pil sorunu yaşadım.pil ariza verdi cihaz sadece şarjda çalışıyordu.
Bu her işletme için geçerli.Açıkçası Erdoğanlar ve diğer bisiklet firmaları bu ekonomide ayakta kalmak adına iyi direniyorlar.
Erdoğan bisiklet dahil tüm firmaların eski çeşitliliği yok maalesef. Hem pahalı hem de epic impact gibi kalitesiz çin malı ürünler hortlamisAçıkçası Erdoğanlar ve diğer bisiklet firmaları bu ekonomide ayakta kalmak adına iyi direniyorlar.
Uğraşıp çözüm üretmeleri güzel ama 80 lümen yerine 50 lümen ürün göndermeleri hoş değil. Bence gönderilmesi gereken ürün aynı ürün veya aynı markanın daha yüksek lümenli bir ürünü olmalıydı. Bir çözüm olmuş, ama genel müşteri memnuniyeti odaklı bir çözüm olmamış. Tabi siz memnunsanız sorun yok.Stokta ürünün yenisi olmadığı icin değişim yapamadılar.ürünün fatura bedeli de eflasyon nedeniyle erimiş olduğundan dolayı ürün bedel iadesinin zararıma olacağını beyan ettiğimde, onlar da yani Erdoğanlar bisiklette bana aynı cihazın 50 lumen olan modelini gönderebileceklerini söylediler Ben de kabul ettim. Zira o cihazda 80lm olan gündüz flaşı haricinde bir fark yok.bu arada ürünün distribütörü olan firma Accell bisiklet olup(o firmaya da ayrıca teşekkür ederim), garanti kapsamında tüketicinin zararının telafi edilmesi onayını veren firmadır.erdoğanlar bisiklet ise ilk muracatimdan itibaren bütün süreci distribütör firma nezdinde kendisi takip edip beni bilgilendirmis ve tıkanan kısımlarda çözüm üretmiştir.misalen ürünün aparatlarinin iade edilip edilip edilmeyeceği, bedel yerine urünun yenisiyle değişiminin hangi koşullarda olacağı gibi...
Günümüz koşullarında bunun yaşanmış olması bile hayretler verici. Ayrıca arkadaşın belirttiği gibi sadece gündüz flaşı farkı varmış iki model arasında.Uğraşıp çözüm üretmeleri güzel ama 80 lümen yerine 50 lümen ürün göndermeleri hoş değil. Bence gönderilmesi gereken ürün aynı ürün veya aynı markanın daha yüksek lümenli bir ürünü olmalıydı. Bir çözüm olmuş, ama genel müşteri memnuniyeti odaklı bir çözüm olmamış. Tabi siz memnunsanız sorun yok.
Uğraşıp çözüm üretmeleri güzel ama 80 lümen yerine 50 lümen ürün göndermeleri hoş değil. Bence gönderilmesi gereken ürün aynı ürün veya aynı markanın daha yüksek lümenli bir ürünü olmalıydı. Bir çözüm olmuş, ama genel müşteri memnuniyeti odaklı bir çözüm olmamış. Tabi siz memnunsanız sorun yok.
Her şey bitti iş SSL sertifikasına kaldı. 🤣 🤣 @Erdoğanlar Bisiklet abi yenileyin şu SSL sertifikanızı.