Scudo Sports

Erdoğanlar bisikletin sürekli %30 indirime girmesi

Ben de çok enselendim ama yüzsüzlük yapıyorum alkol sigara kahvehane alışkanlıklarım yok daha ne istiyosun spor için diyorum bir gün trip sonra normale dönüyor.

Scudo
@Mhmm@
Bende hemen o hesaba giriyorum. Günde bir paket sigara içen bir insan olsaydım...??

• Hahaha
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Ben de bu sürekli indirim deryasında yaşamaktan bıkmış insanlardan biriyim. Ama firmalar da satışlarını artırmak için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Hiç kampanyasız dümdüz aynı fiyattan satsa haksız rekabete uğramaz mı sizce?

Müşteri ne olursa olsun indirim peşinde. AVMlerin durumu ortada, dört mevsim indirim. Kendim de denedim. İlan koyuyorsun pazarlık yok diyorsun, adamın attığı ilk mesaj “son fiyat ne olur?”. Ürünün durumunu falan hiç sormuyor bile, direk pazarlık. Hızlı satılsın diye uygun fiyat koyuyorsun, hala ne kadar öldürebilirim diye uğraşıyor. Müşteri ihtiyacını karşılamaktan önce indirimli almaktan tatmin oluyor.

Ne oluyor? Adam 100 liralık ürüne 200 tl liste fiyatı koyuyor %40 indirimle daha fazla satabiliyor. Artık zaten fiyat etiketleri doğrudan indirimli çıkıyor.

Bu ortamda Erdoğanlar’a bir şey diyemiyorum açıkçası. En azından satış sonrası müşteri memnuniyeti için ellerinden geleni yapıyorlar. Ben kendi deneyimlerimden ahlaklı ve vicdanlı olduklarını söyleyebilirim.

Bu konuda eleştiriye önce müşteri memnuniyeti için hiç bir şey yapmayan, sattığı malı bile bilmeyen, iki satır ürün açıklaması yazmaya üşenen, satışı yapınca müşteriyi tanımayan firmalardan başlamak lazım.

Rakip baskısı, ithalatçı baskısı, dağıtımcı baskısını duydunuz mu? Ben 2007 yılında türkcell de çalıştım. Hâlâ en büyük abone sayısına sahip operatör. Rekabet kurumu, türkcell in rakiplerinden daha ucuza mal satmasını yasaklamıştı. Zamanla tekelleşmesin diye. Türkcell sadece 12 ay fiyatları yarıya çekse, tamam kabul altyapısı belki o kadar aboneyi kaldırır kaldırmaz ama hesap kitap yapan herkes türksele geçer. Erdoğanlarla bu konuyu konuştum. Ortada rekabet kurumluk birşey yok ama ithalatçılar ucuza satma diye serzenişte bulunuyor. İnternet olmasa kimsenin umrunda olmaz. Konyadaki fiyattan samsundakinin haberi olmaz herşey sütliman devam eder. Ama internet olunca, dünyanın her yerinden haberimiz oluyor. İstanbulda 6, ankarada 4, izmirde 6 bisiklet esnafı ile alışverişim oldu. Benim alışveriş yaparken rahat hissettiğim 2 yer var, ankarada erdoğanlar izmirde parkur bisiklet. Erdoğanlarda herşeyi ben de alamıyorum. Bazı ürünler pahalı. Onlar da herşeyi ucuza satmıyorlar ama sattıkları ürünlerin yüzde 30 ila 40 rakiplerinden ucuz.

Herkese keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️,

Az önce nette gidon sargısı aranırken, Erdoğanlar bisiklete yolum düştü. Stok sorarken yarın için ekstra indirim yapılacağı haberini aldım. Paylaşmak istedim. Havale ve kart toplamı %15 indirim zaten vardı. Bakalım ekstra ne vaad edecekler?

Herkese keyifli forumlar 🙋🏻‍♂️,

Az önce nette gidon sargısı aranırken, Erdoğanlar bisiklete yolum düştü. Stok sorarken yarın için ekstra indirim yapılacağı haberini aldım. Paylaşmak istedim. Havale ve kart toplamı %15 indirim zaten vardı. Bakalım ekstra ne vaad edecekler?
benim de gidon bandı problemim var. Ayrıca bu meretler çok pahalı değil mi ya :/

benim de gidon bandı problemim var. Ayrıca bu meretler çok pahalı değil mi ya :/

Abi malesef 😕 saçma derecede pahalı.. ancak fizik les classigues çok iyi .. 3 mm ve silikonlu yüzeyi var, hem suya hem aşınmaya daha dayanıklı .. bugün sabah yazdım ama cevap vermediler, ekstra indirim olacak denmişti , ona göre sipariş geçeyim dedim .. haber bekliyorum..

Abi malesef 😕 saçma derecede pahalı.. ancak fizik les classigues çok iyi .. 3 mm ve silikonlu yüzeyi var, hem suya hem aşınmaya daha dayanıklı .. bugün sabah yazdım ama cevap vermediler, ekstra indirim olacak denmişti , ona göre sipariş geçeyim dedim .. haber bekliyorum..
Ürün linki atar mısın, bir gelişme olursa bende alayım.

Ort 100 liralık bir indirim olmuş , 1062 TL ye alacağım ürün, 956 TL ye geldi . +%15 (havale) indirim ve 2023 koduyla düşündüğünüz ve bütçenize uyan bir şey varsa değerlendirin arkadaşlar..

• Beğen
Tepkiler: yusuf_49
Erdoğan bisikletten sürekli alışveriş yaparım. Son zamanlarda iki şey dikkatimi çekiyor. Biri kasada indirim var diyor ama dikkatinizden kaçar ve verdiği kodu girmezseniz indirim olmuyor. İkincisi ise neden yapıyorlar bilmiyorum ama sipariş edip teslim aldığım ürünlere daha sonra sipariş listesinden girip baktığımda ürünü teslim almış olmama rağmen sipariş iptal edildi kaydı düşüyorlar

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
  • Beğen
Tepkiler: oz6ur ve TeamO2.cc
  • Beğen
Bence bu konu direkt park tool firmasinin karlilik politikasi ile alakali. Bu marka gereksiz pahali, aşırı pahalı ve urunleri de abartildigi kadar super degil.
"Marka imajı" dediğimiz durum. Ürünlerine kötü demiyorum. Ama dediğin gibi anormal pahalı. SuperB'nin ürünleri de çok iyi ve çeyreği fiyatına.

• Beğen
tamir standı bir tane alır bir ömür kullanırsın. eee ben trainer alır bin yıl kullanırım diyebilirsiniz, ama öyle değil işte. 5 yılda bir yeni bir teknoloji çıkacak ve denemek isteyeceksiniz. tamir standı ise ömürlük.
Hocam fikirlerinize saygı duyuyorum.Fakat ben olaya başkaca yaklaştım.Evet biri ömürlük olabilir ki hiç bir ürün görmedim daha ömürlük olsun.Yıllardır tamir standsız
bisikletimi tamir ederim.Ama trainer olmadan ev içinde veya başka bir yerde antrenman yapamazdım.Bu trainerın nasıl bir trainer olduğunun önemi yok.Burada bahsettiğim
kullanım amacına uygun olarak en fazla verim aldığım ürün.Bu kadar geniş bir üretim yelpazesinden çıkmıştır ki büyük emek isteyen bir üründür trainer.Diğeri için aynı şeyi
söyleyemem.Tabi ki de değersiz bir ürün değildir.Herkesin alıpta kullanabileceği bir ürün de değildir çünkü bisikleti o sehpaya bağlamakla bitmez ayrıca tamirden de anlamak gerekir.Birde sehpa ile bitse iyi bunun bir sürü yan ürününü de almak zorundasın.Yani tekil kullanıcı için çok kullanabileceği bir ürün değildir.Diğerini herkes alır ve kullanır.Şimdi bu mihval de baktığımızda fiyatının trainerdan daha yüksek olması bana garip geliyor.Saygılar...

Yani tekil kullanıcı için çok kullanabileceği bir ürün değildir.Diğerini herkes alır ve kullanır.Şimdi bu mihval de baktığımızda fiyatının trainerdan daha yüksek olması bana garip geliyor.

Aslında mantığı doğru kurmuşsunuz ama yanlış sonuca varmışsınız :) Niş ürünler, herkese hitap etmeyen, sürümü olmayan ürünler her zaman pahalı olur.

Bence bu konu direkt park tool firmasinin karlilik politikasi ile alakali. Bu marka gereksiz pahali, aşırı pahalı ve urunleri de abartildigi kadar super degil.
Markaya para oduyoruz. Bence ice toolz ve superb gayet yeterli hatta daha bile iyi.
İyi bir firma ama pahalı olmasının nedeni amerikan olması vergiler vs olabilir.

Aslında mantığı doğru kurmuşsunuz ama yanlış sonuca varmışsınız :) Niş ürünler, herkese hitap etmeyen, sürümü olmayan ürünler her zaman pahalı olur.
Trainer da herkese hitap eden bir ürün olmayıp herkesin kullanabileceği bir üründür. Diğeri de herkese hitap edip herkesin kullanabileceği bir ürün değildir.

Geri