- Tepki
- 5.272
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
benim de gidon bandı problemim var. Ayrıca bu meretler çok pahalı değil mi ya :/Herkese keyifli forumlar 🙋🏻♂️,
Az önce nette gidon sargısı aranırken, Erdoğanlar bisiklete yolum düştü. Stok sorarken yarın için ekstra indirim yapılacağı haberini aldım. Paylaşmak istedim. Havale ve kart toplamı %15 indirim zaten vardı. Bakalım ekstra ne vaad edecekler?
benim de gidon bandı problemim var. Ayrıca bu meretler çok pahalı değil mi ya :/
Ürün linki atar mısın, bir gelişme olursa bende alayım.Abi malesef 😕 saçma derecede pahalı.. ancak fizik les classigues çok iyi .. 3 mm ve silikonlu yüzeyi var, hem suya hem aşınmaya daha dayanıklı .. bugün sabah yazdım ama cevap vermediler, ekstra indirim olacak denmişti , ona göre sipariş geçeyim dedim .. haber bekliyorum..
tamir standı bir tane alır bir ömür kullanırsın. eee ben trainer alır bin yıl kullanırım diyebilirsiniz, ama öyle değil işte. 5 yılda bir yeni bir teknoloji çıkacak ve denemek isteyeceksiniz. tamir standı ise ömürlük.trainer tamir standından daha ucuz !!! Tamir standındaki arge yi çözmeye çalışıyorum 😁
313275 dosyayı görüntüle313276 dosyayı görüntüle
Bence bu konu direkt park tool firmasinin karlilik politikasi ile alakali. Bu marka gereksiz pahali, aşırı pahalı ve urunleri de abartildigi kadar super degil.trainer tamir standından daha ucuz !!! Tamir standındaki arge yi çözmeye çalışıyorum 😁
313275 dosyayı görüntüle313276 dosyayı görüntüle
"Marka imajı" dediğimiz durum. Ürünlerine kötü demiyorum. Ama dediğin gibi anormal pahalı. SuperB'nin ürünleri de çok iyi ve çeyreği fiyatına.Bence bu konu direkt park tool firmasinin karlilik politikasi ile alakali. Bu marka gereksiz pahali, aşırı pahalı ve urunleri de abartildigi kadar super degil.
Hocam fikirlerinize saygı duyuyorum.Fakat ben olaya başkaca yaklaştım.Evet biri ömürlük olabilir ki hiç bir ürün görmedim daha ömürlük olsun.Yıllardır tamir standsıztamir standı bir tane alır bir ömür kullanırsın. eee ben trainer alır bin yıl kullanırım diyebilirsiniz, ama öyle değil işte. 5 yılda bir yeni bir teknoloji çıkacak ve denemek isteyeceksiniz. tamir standı ise ömürlük.
Yani tekil kullanıcı için çok kullanabileceği bir ürün değildir.Diğerini herkes alır ve kullanır.Şimdi bu mihval de baktığımızda fiyatının trainerdan daha yüksek olması bana garip geliyor.
İyi bir firma ama pahalı olmasının nedeni amerikan olması vergiler vs olabilir.Bence bu konu direkt park tool firmasinin karlilik politikasi ile alakali. Bu marka gereksiz pahali, aşırı pahalı ve urunleri de abartildigi kadar super degil.
Markaya para oduyoruz. Bence ice toolz ve superb gayet yeterli hatta daha bile iyi.
Trainer da herkese hitap eden bir ürün olmayıp herkesin kullanabileceği bir üründür. Diğeri de herkese hitap edip herkesin kullanabileceği bir ürün değildir.Aslında mantığı doğru kurmuşsunuz ama yanlış sonuca varmışsınızNiş ürünler, herkese hitap etmeyen, sürümü olmayan ürünler her zaman pahalı olur.