Scudo Sports

Erenköy

Scudo
selamlar , haftasonları caddebostan migros veya bostancı arası bir yerde buluşarak kartal tuzla tarafına gidiş.. herkesi beklerim saat 9:30 gelebilcek olanlar ?

• Beğen
Tepkiler: yusa cicek
gecikme için kusura bakmayın tur amaçlı, havalar güzel olduğunda ada da downhill benzeri patikalardan da geçilebilir

• Beğen
Tepkiler: yusa cicek
hocam selam, bostancıda oturuyorum.. haftasonu tur düşüncen geçerli mi hala?

Merhabalar; İstanbul Erenköy'de oturuyorum ve Pazar günleri Tuzla veya Pendiğe kadar gidip dönüşte Dragos Orhantepeye tırmanıp tekrar Erenköy'e dönüyorum (70 km civarı ). Erenköylü arkadaşlardan foruma girenler varsa tanışmak, grup kurmak, yeni parkurlar bulmak ve beraber sürüş yapmayı çok isterim. İşyerim Yapı Kredi bankası Erenköy şubesinin tam karşısında, yolu düşen olursa her zaman beklerim. Hepinize selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Cycleone
merhaba abi bnde sahrayı cedidde oturuyorum erenköy yolumun üzeri nereye gitsem oradan bizim burda grup falan yok ama inş olur sahil yolunu daha çok kullanıyorum :D tekrar görüşmek üzere

Uzun yıllar sonra yeniden bir hevesle bisiklete binmeye başladım. Umarım bir gün bir yerlerde yolumuz kesişir...

Bizim yolumuz daha önce biyerlerden kesişti Musa Bey :) bisiklet iyidir hoşgeldiniz :)

Hoş geldiniz. Allah kazasız, belasız kullanmanızı nasip etsin.

Foruma hoş geldiniz. İyi vakit geçirmenizi dilerim.

Herkese merhaba arkadaşlar,aranıza erenköyden katılıyorum.Bisikletle ilgili öyle pek bilgim yok sadece hobi olarak merakım var :) Fenerbahçe-bostancı sahil yolunda bisikletimi sürmüşümdür 5-6 kere.Ancak 1 senedir kullanmadım neredeyse,bu senede üniversite sınavı var zor bir sene beni bekliyor :(

Bisikletimin modeli de carraro sportive 225 bu arada.

Herkese hayırlı forumlar...

ve aleykum selam kardesım..hoş geldın aramıza yalnız dikkat et bisikletforum bagımlılık yapıyo(ebubekir sözbir)kardeşime sorabılırsın.kendısı üni sınavına hazırlanırken foruma baglanmıştı bi ara üyeliğini iptal ettirdi ama şimdi yine aktıf ettırdı:):)dikkat et kardeşim:) tekrardan aramıza hoşgeldin.

Geri