Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ergonomik elcik/drop bar önerisi

salvodaze

Aktif Üye
Tepki
124
Bisiklet
Dahon
Merhaba arkadaşlar,

Resimde güncel halini gördüğünüz Dahon Mu D8 için ergonomik elcik/drop bar önerisi istiyorum. Yurt dışındayım, belki daha çok modele erişimim olabilir. Bileklerim işim nedeniyle çok yorulduğu için mümkün olduğunca pozisyon değiştirebilmek istiyorum. Boyum 1.60 ve bu durumda bile bisiklette ne kadar öne uzanabilirim bilmiyorum, fazla uzanma payı yok gibi geliyor. Bisikleti nadiren katlıyorum, ancak katlayacağım durumlarda kolay takılıp çıkarılacak bir şey olursa yine de harika olur.

Mümkünse Ergon GP4/5'ten önce daha ucuz ve portatif bir seçenek var mı, öğrenmek istiyorum. Örneğin (link) bir eklenti katlanır bisiklet için de uygun ve yeterince dengeli midir?

Olur da Ergon'a kalırsam tek tarafı kısa olan Rohloff modelini bulamamam halinde kendim kesmem kolay olur mu? Yanlış kesip veya zarar verip mahvetmeyelim bir de, pahalı malum :)

Teşekkürler!

Bisikletim:
ldZjAB.jpg

Scudo
@salvodaze
Bisiklet Gezgini'ne gidebilirsiniz. Sitelerinde görünmüyor olabilir ama dükkanda vardı 2-3 hafta önce

Ben de elcik bakıyorum şu an. Yeri gelmişken merak ettiklerimi sorayım. Birincisi gp2 ve gp3 arasındaki fark nedir? İkincisi ben siparişi amazon'dan vermeyi düşünüyorum. Orada da S ve L bedenleri var ayrı ayrı. Daha önce alan varsa aydınlatırsa sevinirim.

@kilkenny

Barend kısmının boyu değişiyor hocam. Sırasıyla; (GP1 'den GP5'e )
GP1.png GP2.png GP3.png GP4.png GP5.png
Şeklinde gidiyor. İstanbulda tek yetkili satıcı bisiklet gezgini. Ben oradan almıştım.
(Gidip almakta fayda var hem montajı hemde indirim almak için :))

@BerkEvren Teşekkür ederim, yurt dışındayım ama burada da rohloff model gördüm birkaç tane. Asıl istediğim daha uygun fiyatlı bir alternatif bulmak aslında. Bar end yerine drop bar eklentileri vs. de iş görür mü böyle küçük ve daha az dengeli.bir bisiklette, onu merak ediyorum :)

@kilkenny Bu arada S ve L elciklerin kalınlığını belirliyor. Genelde kadınlara S önerildiğini gördüm ama eli küçük olan erkekler de tercih ediyor olabilir. Direkt sitesinden bakın derim.

• Beğen
Tepkiler: kilkenny
Geri