Scudo Sports

Erkek için Şehir Bisikleti Tavsiyesi

@duygu_kocabay

Rengi de çok hoşmuş güle güle kullanın kaliteli bisiklet ayrı bir keyiftir...:)

Bu arada ben de sedona alın derim kalite olarak her bakımdan daha iyidir...

Scudo
Hocam bütçemi biraz zorlayabilirim derseniz Bianchi Touring 727 tavsiye ederim.Gerçekten çok kaliteli kullanma imkanım da oldu.
(link)

Merhabalar, bütçemi biraz zorlayabilirim derseniz Bianchi Touring 727 tavsiye ederim.Gerçekten çok kaliteli kullanma imkanım da oldu.
(link)

Hocam bütçemi biraz zorlayabilirim derseniz Bianchi Touring 727 tavsiye ederim.Gerçekten çok kaliteli kullanma imkanım da oldu.
(link)

Merhabalar, bütçemi biraz zorlayabilirim derseniz Bianchi Touring 727 tavsiye ederim.Gerçekten çok kaliteli kullanma imkanım da oldu.
(link)

Aynı cevabı 2 kere yazmış, hata oluştu galiba özür dilerim :)

Bana göre sedona hem donanım hem rahatlık hem görünüm olarak bir tık önde ve sedona aldım tabiki carraro güzel akıcı fren sesi falan okudum bikaç yerde azıcık geriledi bende tabiki yani BMW mi Mersedes mi gibi oluyor ikiside iyi ikiside cillop. Kullanımı ta çocukluğumuzdan beri kullandığımız bisikletlerin tipleri bile değiştirir diye düşünüyorum yani vücudun es ki alışkanlıkları sedonayı seçmişsiniz hayırlı olsun artık yetişmeye çalısan siz olursunuz :-D

@dichter almışsın karıştırma artık boşver fiyatı ;-)

• Beğen
Tepkiler: poet
Size çok daha uygun ve dediğiniz işi görebilecek Sedona 300S modelini tavsiye edebilirim. Ben çılgın bir indirimle 780tl 4e böldürerek aldım. Çok memnun kaldım günde 40km civarı kullanıyorum kullandığım yolda %10 eğimli yerde var bir sıkıtı çıkartmadı. kalan parayla da kask eldiven çanta vb. aksesuar alırsın daha şık bir hediye olur. Ailece mutlu sürüşler dilerim.

@caner1405 780 liraya nereden aldınız ?

Ön maşası kitlenilmiyormuş. Eğer kitlenebilseydi tercihimi sedona'ya çevirebilirdim.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Yazıcı
Herkese yardımları için çok teşekkürler.
Baya bir sorup soruşturma ve ihtiyaç+zevk+renk karşılaştırması sonrası topic'in başında bahsettiğim carraro elite 804'ü dün aldık. Sedona'yı bilemiyorum tabii ama bisiklet gerçekten yağ gibi gidiyor arkadaşlar, denem sürüşünde ben de bindim, akıyor alet. Fotoğraftan anlayabileceğiniz üzere eşim de pek mutlu oldu, arka selenin de bizi yük taşırken rahatlatacağını umuyoruz.

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/11954654_10153496451294123_8628113643682009719_n.jpg?oh=3587649b1cd08ebcac5dd8215a608c4c&oe=566A6E93

Bol sürüşlü günler dilerim!

İkisi de çok güzel bisikletler, eşinizi gayet memnun edecektir ikisi de. Birbirlerinden ayırt etmek için birkaç madde sıralayabilirim:

Sedona'yı neden tercih edersiniz:
1. Düz bir zeminde sürüş yapıyorsanız (sabit maşa)
2. Bisiklette hafiflik arıyorsanız (sabit maşa + V fren)
3. Ani fren yapmanıza sebebiyet veren bir etken yoksa (V fren)

Carraro'yu neden tercih edersiniz:
1. Bozuk zeminde sürüş yapıyorsanız (gidondan kilitlemeli amortisörlü maşa)
2. Ani fren yapmanıza sebebiyet veren etkenler varsa (hidrolik disk fren)
3. 3X9 vites sistemi (Sedona 24 vites)

Oh, zaten almışsınız yeni gördüm:)

Hayırlı olsun, güle güle binsin.

• Beğen
Tepkiler: BurakLEE
Geri