Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Erken gelen doğum günüm hediyem Rockrider 540

Tepki
47
İsim
Aşkın Erkin
Bisiklet
b'Twin
Aslında tam doğum günü hediyesi değil.Biraz kendim kazandım para biraz da abimin desteği ve ortaya böyle bir şey.Bugün kargodan geldi ve hemen resmini çekip buraya atmak istedim.Decathlon'dan alındı ve 4 gün içerisinde geldi.Donanım olarak gerçekten uygun bir fiyatı var.Şu an mağazadaki fiyatı 1.399 TL.Alacak olan veya almayı düşünenlere tavsiye ederim.Son olarak jantlardaki kırmızı şeritler daha sonradan eklenmiştir yani orjinali bu şekilde değil iyi forumlar :)IMG_20161215_155353.jpg IMG_20161215_195646.jpg

Scudo
Hayırlı olsun güzel seçim olmuş,seçen iyi seçmiş :cool: kazasız belasız kullan kardeşim,her şey gönlünce olsun. . .

Kıskançlıktan çatır çatır çatlıyorum. Kimse bana böyle hediye almadı. :)

altında eskisin
vaz geçtim eskimesin
güle güle kullan
hediye dediğin böyle olur işte

Hayırlı olsun kazasız belasız binin inşallah. Bu bisikleti incelemiştim, bu fiyata alternatifsiz bir bisiklet bence. Havalı XCR maşası da cabası.

• Beğen
Tepkiler: Aşkın Erkin
@Fixy
Üzerindeki maşa (Sr Suntour XCR-100mm) havalı değil yaylı bilginize ;)

güle güle kullan, kazasız belasız sürüşler.

• Beğen
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Şeritleri nerden alabilirim.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
güle güle kullan kardeşim. tekerin düz bassın.. hediye dediğin böyle olur işte:)

• Beğen
Bir kitap ve bir bisikletten başka güzel bir hediye düşünemiyorum.Güle güle kullanın.

• Beğen
Güle güle kullan kardeş kazasız belasız inşallah. Şeritleri nereden temin edebilirim acaba ?

• Beğen
Geri