Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Eşimin 7,9 kg ağırlığındaki S-Works Hediyesi

Scudo
Hayirli olsun gule gule kullanin. Burdan esime sesleniyorum. İllaki okuyosun burayi. Bende bundan istiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Ferhat Fırat

Tesekkürler.
Benimde 23 yillik evlilik tercüben derki hic öyle bir seyele karsilasmadim. :D

@cpt.erhan
Erhan iyi dileklerin icin cok tesekkür ederim.:)

@egesengun

@adilmusazafer

Tesekkürler arkadaslar.:)

@Onur YCL
Amin tesekkürler onur, yorumunla inan beni cok mutlu ettin.:harika: Benim saat hastaligim da oldugu icin 2 sene öncede Tag Heuer SLS modelini almisti. Allah razi olsun.

@Tolga Çelebi
Tesekkürler Tolga ama konuyu tam okumadigin ve resimlere iyi bakmadigin belli oldu. Konuda FOX Brain sistemi oldugu yaziyordu ve fotograflardada görünüyordu.:koptum::koptum::koptum:

@selmantuncer
Insalah allah sana büyüynce öyle bir es nasip etsinki, seni tüm hayatin boyunca mutlu etsin. Tesekkürler.:)

@H.T
Önerileriniz icin tesekkürler, ben 1x11 sistemden yana degilim cünkü 1 sistem benim amacima uygun degil bu tür bisikletlerde. Ben yine bildigim yoldan devam edeyim. Ama yinede önerileriniz birdefa daha tesekkür ederim.:harika:

@İlker_Yılmaz

@DKN

@AliG.
Iyi dilekleriniz icin tesekkürler arkadaslar.:)

Hem hediyenin kendisi , hem veriliş şekli mükemmel , güzel günlerde kullanın Murat abi

• Beğen
@ozgurgokalp
Tesekkürler, size fiyat konusunda malesef bir sey diyemiyorum cünkü hic bir bilgim yok. Yalniz internetde bakarken kadronun ve jant setinin fiyatini buldum tesadüfen, masaninda fiyati zaten belli.

Kadronun Normal fiyati 3699€, online shopda L benden olarak ucuzlamis olani var 2699€ ya.
Jant seti de 1699€ satiliyor oline shop da.
Masanin Fiyati da 1100€ bunu biliyorum cünkü eski masamin yeni modeli.

Epic Rahmen Preis.png

Control LRS Preis.png

@MehmetAliB.
Tesekkürler mehmet ali.

Ya sen nasil bir insansin, ben sana bu masa nasil takiliyor diye sormadimmi, sende bana köprünün arka tarafa geldigini söylemedinmi. Bende senin dedigin gibi taktim simdi ters takmissin diyorsun. Neyseki 5 dakikalik is, hemen düzeltiyorum. :D:D:koptum::koptum::p

Gerçekten mükemmel bir hediye herkese sizin eşiniz gibi duyarlı ve bisikletlerle arası iyi bir eş nasip olsun. Ben de kız arkadaşıma fixie topluyorum ah ah :D

• Beğen
@Murat Cömez Murat Abicim güle güle kullan abicim hayırlısıyla senin adına çok sevindim gerçekten allah olmayanlara hayırlı eş nasip etsin ilk sırada ben :) artık bol bol inişler seni bekliyor :)

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@Cyclist999

@Ahsen Okyay

Amin, Tesekkürler arkadaslar.:)

@Şükrü Güllüoğlu
:):) Bencede :):)

@ozan aktürk
Tesekkürler ozan bey, o arkadaki parca arka süspansiyonun kilit ayari oluyor.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bana da boyuna 200-250 gramlık kitap hediyesi geliyor :)

• Beğen
@berktx

@spe07

Tesekkürler arkadaslar, allah herkesin gönlüne göre verir insallah.:)

@Murat Cömez Yine bir Murat abi konusu yine inanılmaz bir bisiklet.

Abi doğum günün kutlu olsun yeni bisikletle kazasız belasız sürüşler dilerim.

Allah mutluluğunuzu dayim etsin kazabela vermesin ben eşime tura çıkıyorum diyorum ortalık birbirine giriyor.MAŞALLAH diyeyim:)

Gule gule, kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle. Nice mutlu yillara:)

Geri