Scudo Sports

Eşimle Fransa-Belçika-Hollanda Sınırlarını Aştık. Hikayemiz İçeride.

Scudo
hayırlı kazasız belası iyi sürüşler diliyorum.. kolay gelsin..

@bzc teşekkürler hocam.

hocam güzel bir tur olmuş. ben en çok arabaların ucuzluğuna takıldım. acaba araba ucuz da sigorta,yıllık vergisi falan mı yüksek. 2300 euro ya nasıl verirler o arabayı anlamadım

@erencaner merhaba eren kardeşim ne mutlu size hayatın tadını çıkarmayı biliyorsunuz yazı içinde tebrik ederim. Merak ettiğim konu oralarda da size " kaç para bu bisiklet ? , kaç basıyor bu ? " gibi törkiş sorular soran oldu mu ? :D

Keyifle okudum.Bol fotoğraflı olması ayrı bir güzellik katmış.Yolları da görünce derin bir "ahh" çektim.

Tebrikler çok güzel gezi olmuş.Bir sonraki geziniz ne zaman ? paylaşmayı unutmayın :harika:

Böyle turlara bayılıyorum. Eşinizinde tura eşlik etmesi ayrı bir keyif olmuş, görseller ve mekanlarda 10 numara gerçekten, elleriniz ve ayaklarınız dert görmesin.

Selamlar,
Sizi ve eşinizi harika güzellikteki bu turu gerçekleştirmiş olmanızdan kutluyorum. Tur yazınızı keyifle okudum. Ben ve eşim sizlerin ki gibi aynı marka ve model bisikletleri kullanıyoruz. Bu turunuzla bizlere cesaret verdiniz. Vakit bulabilirsek biz de seneye yurt dışı bisiklet turu yapmayı düşünüyoruz. Tur deneyimleriniz bize yol gösterecek. Paylaşım için çok teşekkür ederiz.

Nice keyifli bol pedallı günler dileriz...

Geri