Tayfun2003605
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Tayfun DAL
- Bisiklet
- Bianchi
Öncelikle herkese merhaba ben eski bisikletimi uzun yol bisikleti yaparak yollarda çok daha rahat gitmeyi ve aynı zamanda uzun yollara çıkabilmeyi planlıyorum. Bunun için önce gidon ve çatalı değiştirmeyi uygun gördüm,bisikletin şu anki çatalı amortisörsüz ve gidonla bağlanan dişlerinin çoğu erimiş.
Bisiklet: Bianchi snake xc 1998
Teker/jant:26
Öncelikle gidona değinmek isterim,aklımdaki gidon 80lerin chopper bisikletinin gidonu ancak nerede satılıyor hiç bir fikrim yok hurdalıkta bulabilirmiyim yoksa sirkeci gibi bisiklet parçaları satanların bol olduğu yerde bulabilirmiyim
Bu konuda yardım ederseniz çok makbule geçer.
Sıra çatala gelince her bisikletçide amatör bir amörtisörlü çatal varmıdır yoksa konu hakkında daha derin araştıra yapıp sadece satıldığı yerlermi bulmam lazım yardım edebilirseniz iyi olur.
Cevapları bekliyorum umarım isteğimi net ifade edebilmişimdir.
Chopper fotosu linki:(link)
Bisiklet: Bianchi snake xc 1998
Teker/jant:26
Öncelikle gidona değinmek isterim,aklımdaki gidon 80lerin chopper bisikletinin gidonu ancak nerede satılıyor hiç bir fikrim yok hurdalıkta bulabilirmiyim yoksa sirkeci gibi bisiklet parçaları satanların bol olduğu yerde bulabilirmiyim
Bu konuda yardım ederseniz çok makbule geçer.
Sıra çatala gelince her bisikletçide amatör bir amörtisörlü çatal varmıdır yoksa konu hakkında daha derin araştıra yapıp sadece satıldığı yerlermi bulmam lazım yardım edebilirseniz iyi olur.
Cevapları bekliyorum umarım isteğimi net ifade edebilmişimdir.
Chopper fotosu linki:(link)