Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Eski bisikleti uzun yol bisikleti yapmak

Tepki
0
İsim
Tayfun DAL
Bisiklet
Bianchi
Öncelikle herkese merhaba ben eski bisikletimi uzun yol bisikleti yaparak yollarda çok daha rahat gitmeyi ve aynı zamanda uzun yollara çıkabilmeyi planlıyorum. Bunun için önce gidon ve çatalı değiştirmeyi uygun gördüm,bisikletin şu anki çatalı amortisörsüz ve gidonla bağlanan dişlerinin çoğu erimiş.
Bisiklet: Bianchi snake xc 1998
Teker/jant:26
Öncelikle gidona değinmek isterim,aklımdaki gidon 80lerin chopper bisikletinin gidonu ancak nerede satılıyor hiç bir fikrim yok hurdalıkta bulabilirmiyim yoksa sirkeci gibi bisiklet parçaları satanların bol olduğu yerde bulabilirmiyim
Bu konuda yardım ederseniz çok makbule geçer.

Sıra çatala gelince her bisikletçide amatör bir amörtisörlü çatal varmıdır yoksa konu hakkında daha derin araştıra yapıp sadece satıldığı yerlermi bulmam lazım yardım edebilirseniz iyi olur.

Cevapları bekliyorum umarım isteğimi net ifade edebilmişimdir.15124987007741196887329.jpg 1512498744940-1743549564.jpg 1512498766465928579473.jpg
Chopper fotosu linki:(link)images (47).jpg

Scudo
@Tayfun2003605
Merhaba dostum. Oncelikle kolay gelsin. Ben bursadayim ve bizim burdaki bisikletcide chopper gidon satiliyor sifir ve cok şık. Sanirim xlc marka olmali. Ister goggle dan arastirip kendiniz bulup satin alin, istersenizde ben sizin icin satin alip kargolayabilirim Eger gidonu taktiginiz saft borusu eski tip 1 inc saft borusuna sahipse ondanda sizin icn satin alip kargolayabilirim 26 jant ve v fren uyumlu catal var sifir olarak. Beyaz ,siyah ve mavi renkler vardi en son celik ve sifir

Yalniz bu tip gidon deil benim dedigim. Bu zaten olmaz tahminimce . cunku cok yuksek gelir gidon ve rahat edemezssiniz. Benim dedigim yay seklinde size dogru cok yaklasabilen bir yapiya sahip

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
@mariokaldato
Ayıp olmazsa maliyetleri ne kadar ya da ne civarda fiyatları?

@Tayfun2003605
Maşa 60 liraydi sanirim. Gidonu bilmiyorum ama vardir yine bi 50 - 60 arasi. Ama kalite urun yeni nesil ve hafif

@mariokaldato
Teşekkür ederim derin araştırma yapayım istanbulda bulamazsam iletişime geçmeye çalışırım sizinle.

Geri