ASAP Rocky
Aktif Üye
- Tepki
- 53
- Bisiklet
- Carraro
Arkadaşlar merhaba, sıfırdan bir tur bisikleti yapma düşüncem var fikirlerinizi almak istedim.,
kadro : bisan mountain cat ,fiyat : 100tl (26" eski çelik dümdüz bir kadro)
vites,fren,aynakol,kollar : shimano alivio t4000 grupset ,fiyat : 750tl
gidon boğazı : gyte açılı gidon boğazı ,fiyat : 40tl
sele borusu : alüminyum markasız, fiyat : 30tl
jant : belirlemedim decathlonda 26" tanesi 80tl filandı o civar bir şeyler alabilirim
lastik : 25x1,75 cst sensamo master 6 level , fiyat : tanesi 60tl toplam 120tl
toplamda 1200-1300tl gibi bir rakama denk geliyor, bu fiyata tourney yada altus üstü bir bisiklet imkansız ancak sormak istediğim konu sizce değer mi? sonradan üzerine ön arka portbagaj, çamurluk, heybe vb. de ekleyip tur bisikleti haline getireceğim. Birde diğer sormak istediğim nokta viteslerin montajını kendim yapabilirmiyim? Son olarak alacağım şeyler sizce mantıklı mı? onun yerine şunu alsan daha iyi dediğiniz şeyler varsa öneri alabilirim.
kadro : bisan mountain cat ,fiyat : 100tl (26" eski çelik dümdüz bir kadro)
vites,fren,aynakol,kollar : shimano alivio t4000 grupset ,fiyat : 750tl
gidon boğazı : gyte açılı gidon boğazı ,fiyat : 40tl
sele borusu : alüminyum markasız, fiyat : 30tl
jant : belirlemedim decathlonda 26" tanesi 80tl filandı o civar bir şeyler alabilirim
lastik : 25x1,75 cst sensamo master 6 level , fiyat : tanesi 60tl toplam 120tl
toplamda 1200-1300tl gibi bir rakama denk geliyor, bu fiyata tourney yada altus üstü bir bisiklet imkansız ancak sormak istediğim konu sizce değer mi? sonradan üzerine ön arka portbagaj, çamurluk, heybe vb. de ekleyip tur bisikleti haline getireceğim. Birde diğer sormak istediğim nokta viteslerin montajını kendim yapabilirmiyim? Son olarak alacağım şeyler sizce mantıklı mı? onun yerine şunu alsan daha iyi dediğiniz şeyler varsa öneri alabilirim.