Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Eskiden ne vardı nostalji yapalım biraz 70'ler

Scudo
70'lerde üç tekerlekli bisiklet bana küçük gelmeye başlayınca babamla Haşim İşcan Geçidi'ne gittik ve bana dört tekerlekli go-kart şeklindeki bisikletlerden aldı. Bahçelievler'de o zamanlar arabanın çok nadir geçtiği caddelerde tozu dumana katardık. Bana kimsenin hiçbir şeyden hiçbir şikayeti yokmuş gibi geldiği yıllardı.

(link)

76 yapımı network bu gününün tv medyasına indirilen darbe ,ta o zamanında

(link)

Ve guguk kuşu

140074 dosyayı görüntüle

Bu arada düzeltiyorum 2001 uzay macerası 1968 yapımı idi,bu filim hala beni etkiler ve akademide sinema bölümünde okuyanların bir zamanlar bitirme tezi bu filim idi,
Ne senaryo ama

@Kudret Kurtcebe Abi benim anlamadığım 2001 Uzay Macerası filmindeki tüm tasarımlar hala modern gözüküyor. Fikirler akıl alacak gibi değil. Zamanımızın çok ötesinde bir film.

@erhan erhan

2001: A Space Odyssey (novel)

Arthur c clarke yazarı.
bilim kurgu yazarı,
Clarke gerçekten etkileyici bir yazar

(link)

(link)

(link)

1513688057101-871036867.png
Yetmişli yıllar ve bisiklet deyince zihnime şu fotoğraf geliyor. Hele kamyonet sürücüsü bir efsane. Bir eli direksiyonda bireli yandan sarkmış gözü arkada belkide üzerine vazife değil ama taktik veriyor. Geçmiş haber başlıklarını taradığımda sanırım 70 yıllarda bisiklet sporuna kamuoyunun ilgisi daha yoğun imiş. Fotoyu paylaşan @Kudret Kurtcebe yi başlığa davet ediyorum ve yorumlarını bekliyorum.

(link)

70 'lerden bügüne gelen feridun baba ,
Ve kamyonette arkaya bakan erol beye ha gayret diyen kamyonet sürücüsünden
Günümüz erol küçukbakırcıya

140373 dosyayı görüntüle

1952 doğumlu erol bey ve federasyon başkanı
Zaman bayağı acımasız

(link)

Filmi çok başa sardım eskilere gittim ,,,

(link)

Ayrıca ilk bisiklet takımını kuran fenerbahçeye selam ederim

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi sen feridun tezbaşaran dedin ama adam bildiğin noam chomski çıktì. Bildiğin feylezof gibi adam.

@Kudret Kurtcebe
Bu nasıl bir duruştur aman yarabbi.
Kudrix.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@Kudret Kurtcebe

O zaman @Anonim ıda takıma ekleki takımın fiyasko yaşaması kesinleşsin kudret abi.

@mehmetsunu

Aynen ömer antalya sorumlusu ,yav şaka makada harbiden bu fenerbahçeye başvurmakta fayda var ,kapılarını çalıp neden bisiklet takımı faliyetleri durdu demek var,madem geçmişte ilk takımı kurdular ,yeniden var etmek lazımdır...

@mariokaldato , @Anonim gel raşit çakın gel sen de gel ,bak raşit çakın bak polemiğe bak diyo.

@Anonim

Ha bu arada ne kadar fanatik fb 'li var ise bunları esasında hızlı bisikletciler yapabiliriz
Bu arada bu polar acaip havamız iyi,bisiklet üstünde bu sarı polar iyi gidecek
Hamam gibi ısıtıyor:islik:

@mehmetsunu

Geyik muhabbet başlamıştır
Atışlar serbest,

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::acpsnr:

Geri