Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Eskişehir molasında bakım

coffeeguy

Forum Bağımlısı
Tepki
280
Bisiklet
Lapierre
Selam beyler bayanlar eskisehire geçiyorum ankaradan ciktim geliyom:) eskisehirde bisikleti bi baktirmam gerek soyle yakininda hastane poliklinik olan bi bisikletci varsa on numara olur :)

bozuyuge geçeceğim sonrasinda ilgilenen dm den yürüsün bana:D

• Beğen
Tepkiler: ziyainal
Scudo
valla orda bildiğim bir muratoğlu bisikletcilik var ama tam nerde yerini inan bilmiyorum eskişehirli dostlar yazaralr hemen bu arada hastane falan hayırdır turda bi sıkıntı olmadı inşalalh@Alperen Haner

@Alperen Haner

Vişnelik Mahallesi Erdinçler Sokak 13/C / ESKİŞEHİR. muratoğlu bisiklet adresi belki faydası olur

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Ankarada cikarken ufak bi kaza atlattık bilek burkulmus. Acısı suan çıkıyor sivrihisardan otostop filan deniyorum :) soguk pres yapiyorum bir taraftan ama nereye kadar boyle idare eder hic bilmiyorum. En azindan kac gunluk bi burkulma ona gore hareket edeyim

kötü olmuş yaa çok geçmiş olsun. inşallah büyük birşey yoktur biraz dinlenmeyle geçer umarım

• Beğen
Savaş Caddesi'nde, Vişnelik tramvay durağının hemen yanında Akın Bisiklet var; fiyatları uygun, işçiliği iyidir. Tramvay durağının hemen karşısında da Vişnelik Aile Sağlığı Merkezi var. Orada ilkyardım, ayakta tedavi gibi şeyleri yaptırabilirsiniz. Eğer daha ciddi bir durum varsa, o mevkiiye 10 dakikalık yürüme mesafesinde Özel Anadolu Hastanesi var; acil hizmetler için ücret almıyorlar diye biliyorum.

Geçmiş olsun...

• Beğen
Geri