Bisikletimde arka aktarıcı olarak SRAM X0 kullanıyorum. Ancak arka aktarıcının ayarlamasını bir türlü halledemedim kendi başıma. Eskişehir'de SRAM vites grubundan anlayan bisiklet ustası tanıdığınız/bildiğiniz birisi varsa, iletişim bilgilerini paylaşmanız çok makbule geçecek
Geçen gün uğradım Sporex'e. Bisikleti en az 1 gün bırakmam gerekiyormuş, ayrıca kadro kulağı yamulmuş yenisinin alınması gerekebilir denildi. Ancak ben akşam evde kadro kulağını söktüm ve herhangi bir yamukluk göremedim
Her neyse, gözümü karartıp kendim girişeceğim işe sanırım; çünkü bisikletimi orada bırakmak istemiyorum. Montaj ve ince ayar için birkaç rehber ve video buldum, haftasonu bunları iyice bir hatmedip kendi söküğümü kendim dikmeye çalışacağım
Usta sayılırmıyım bilmiyorum ama özelden telefon numaralarınızı yollayın müsait zamanda sizi arayım yanınızda yapıp gerekli işlemleri de öğretebilirim muhtemleen cumartesi yada pazar günü yardımcı olabilirim.Bir kolanızı içerim ama
Bugün öğleden sonra Ferhat abinin (samimiyetine sığınarak kendisine abi diye hitap ediyorum) yanına uğradım. Çok keyifli bir sohbet ve çay ikramı eşliğinde hem arka vites ayarlarımı yaptı hem bana nasıl yapılacağını gösterdi. Böyle işi bilen abilerimizden baka baka öğreneceğiz demek ki
Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Eskişehir'de Ferhat abi gibi insanların yaşıyor olması bizler için gerçekten büyük şans.
Kulakta hafif bir eğrilik varmış gerçekten de. Ancak kulağın değişmesini gerektiren bir sorun değilmiş; Ferhat abi kolayca düzeltti eğriliği. Kulağın yenisi de az-buz değil 50 TL kadar bir fiyatı var. Ferhat abi sayesinde fuzuli masraf yapmaktan da kurtulmuş oldum