Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Etiket Hakkında Bilgi

Tepki
3
Merhaba Arkadaşlar. Bende Bianchi Shark Kadrosu var. Çürüklerden dolayı kadroyu temizleyip boyamak istiyorum. Kadrodaki Etiketin yenisini nereden ve nasıl temin edebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Scudo
bulunduğun illerdeki reklam şirketlerine fotoğrafını götürüp vektörel kesimini alabilirsin

brandsoftheworld.com

Yukarıdaki siteden istediğin markanın vektörel çizimlerini bulabilirsin, fakat AI(Adobe İllustrator dökümanıdır) ya da CDR(Corel Draw Dökümanıdır) Halindee indireceğin için bu programlar yüklü değilse göremezsin ama sen bastırmıyacağın için bir dijital baskı merkezinde stickere bastırıp istediğin yere uygularsın.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Öz
muhtemelen biliyorsunuzdur ancak eklemek gerektiğini düşündüm: bu etiketleri çoğu firma vernikten sonra yapıştırıyor. boyayı madem siz yapacak/yaptıracaksınız, verniği etiketin üzerine atmanız çok güzel durur.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Öz
@buğra kuddaş
Bu düşünce çok güzel, ancak aklıma takılan bir konu var, bildiğim kadarı ile son kat boya atıldıkdan sonra boya kurumadan vernik atılır ki yapışma gerçekleşsin, etiketleri yapıştırmak için boyanın kuruması gerekecek, bu durumda da kuruyan boyaya atılan vernik sağlıklı olmaz.

Bahsettiğiniz etiketler bianchinin yetkili satıcılarında orjinalleri var.Site üzerinden link atamıyorum.Ama bianchinin sitesine bir göz atın isterseniz.

Geri