Scudo Sports

Euroleague - 2016/2017

@fblisaru

Evet, burada içimdekini net olarak yazmamıştım ama sağolsun Fenerbahçe niyetini gayet güzel gösterdi.

Ne savunmada ne de hücumda varlık gösteremedik. Son 3 maçını kaybeden Daçka'ya bu maçı da verdik. Daçka'nın Eurolegue'deki son 3 maçına bakarsanız görece kolay maçlar olduğunu söyleyebiliriz. Baskonia veya Kızılyıldız'ı final 8 dışına itebiliriz.

Bu galibiyet 5-8 sıralamasını etkileyecek. Şahsen sezon sonu 2 ve 3 olmaktansa 4. olmayı bir Fenerbahçeli olarak tercih ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Scudo
Fener şaşırtmadı da asıl önemlisi şu an 4. FB, 5. Pana; lig böyle biterse Pana ile eşleşiyoruz. Ve eşleşme durumunda geçemeyeceğimizi düşündüğüm tek takım. Yoksa Daçka'yı yenmişiz yenilmişiz çok önemli değil.

• Beğen
Tepkiler: Celeste
Takım çok isteksizdi,sanki Daçka alsın diye üst üste hatalar yapıldı.Tüm takımlar için zorlu maçlar olacak.Sakatlık olmadığı taktirde ilk dörtte oluruz...

@avkebele

Kızılyıldız'ın 5. Olmasına dua edeceğiz veya 8. Olup Madrid ile eşleşmek için. Pana konusunda haklısın. Obradoviç'in diş geçiremediği tek takım. Duygusal mı acaba? [emoji1]

Eurolegue çok ilginç ya. Lideri 2 maçta da yenip Daçka'ya iki galibiyet hediye etmenin benim nezdimde açıklaması yok. Yazık oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@fblisaru Gerek Paok'u deplasmanda yenemiyor olmamız gerekse CSKA'yı iki maçta da yenip Daçka'ya iki maçta da yeniliyor olmamız bize net bir şekilde gösteriyor ki bu takım maç seçiyor. Ne futbol ne basketbol... FB'nin kültürü bu olmuş :)

Dacka cok kirilgan bir takim......Biraz baskili oynayincan dagiliyorlar. 10 sayi öndeyken, rehavete girmeyip agir defans oynasa, galibiyet kesindi.....
Bizim icin Baskonia maci ölüm kalim maci olacak. Hasarsiz gecersek ilk 8 icin büyük adim atmis olacaz.....

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

Fenerbahce kiminle esleairse eslessin yenebilecek bir takim. 3 sezondur son sampiyonu agir galibiyetlerle deviren takima panaymis kizilyildizmis hic farketmez, her turlu favori olarak cikar maca.

Evet son çeğrek seyircimizin devreye girmesiyle camiamızı sevindirdik.
Artık her maçı kazanmalıyız ki 7 maç sonra play-off eşleşmeleri olacak.
Forvetler oynarken yüzdeli atış yakaladığınızda oyun kendi elinizde oluyor.
Uzunlarımız rotasyona girince kimya bozuluyor.Bennet fasulyeden öteye geçemedi hala..

An itibariyle ....... Nispeten kolay maclarimiz var artik.
#teknefesefes

107bb18a80ee0e441f2eb9389ca06a4b.jpg

Dosyalar

• GIFDownloader-1487962644506.mp4
    516,1 KB · Okunma: 12
  • Beğen
Tepkiler: hashus1099
Madrid-Daçka maçında an itibarıyla Sergio Llull şov var. İlk çeyrek 19 sayı, alev alev ...

@avkebele
Alev almis....attigi giriyor mubarek.

@avkebele ben artik TV kapatacam.Gram umut yok DACKA'da.Narkozsuz ameliyat ediyorlar Madrid'de.
Bu Realdaki Doncic Kizilyildizdaki gencmi? Ne zaman transfer oldu?

@El_Diablo Daçka ilk yarıdaki gibi oynamaya devam ederse maç bittiğinde yiyeceği farkı tahmin edemiyorum.

Doncic 13 yaşından beri Madrid'te. Ki şu an 17 yaşında. Şükür bugün henüz şovuna başlamadı.

Mükemmel bir EuroLeague gecesi. FB deplasmanda yendi, GS şu an evinde Madrid'e karşı 16 sayı önde! Gecenin şu ana kadar yıldızı ise şüphesiz Ekpe Udoh! Ne yaptın be reis!

• Beğen
Tepkiler: El_Diablo
Efes taraftariysan rahat galibiyet yok, ama yinede hep zirveye mücadele edersiniz........saclarim beyazladi bügünki müsabakayi izlerken.

@El_Diablo adını bu takımın adını inişli çıkışlı takım diye değiştirmek gerek :) Neyseki son gülen biz olduk. Bu hafta 4/4 yapabilecek miyiz bakalım, sıra Daçka'da...

Ben Brose Bamberg macindan cok korkuyorum acikcasi........Ilk maci esimle Nürnberg Arenada izledim.Yenilmisdik.Cok dengesiz, ve türk takımlarına ters bir takım. Brose ve Zalgiris atlatırsak ilk 8 içindeyiz insallah...
PS: Dacka yenilir diye tahmin ediyorum

@El_Diablo Bamberg için ben de size katılıyorum ki siz Nürnberg Arena'da tanıklık etmişsiniz fakat yine de Abdi İpekçi'de üstesinden geliriz derim. Burda trübünlerde yerimizi alır destekleriz, siz orda biz burda :)

Ve ve ve 4/4. Bir tebrikler de Daçka'ya... Efes nispeten biraz daha rahat bir fikstüre sahip. Sürpriz olmazsa ilk 8'de olur.

DACKA yaniltdi beni....ben ilk önce kendi takimimi düsünmeliyim. DACKA yenmesi bizim acimizdan iyi olmadi......ha sonuc olarak Baskonia el birligi ile Top8 disina atabilirsek , bomba olur

Geri