Scudo Sports

Euroleague - 2017/2018

Uzun süredir foruma girememiştim. Dolayısıyla konudan da uzak kaldım. Neyse artık buralardayım, uzatmadan konuya geçelim.

Takımda Bogdan’ın eksikliği maalesef hala giderilemedi. Wanamaker resmen her maç ben bu kalibrede oyuncu değilim diye bağırıyor, sorumluluk ve liderlik bilinci yok. Sevemedim. Melli iyi, daha iyi olacaktır. Thompson’a ısındım Guduric 4 senelik bir proje, gelişir diye umuyorum. Sinan’a ise hiç gerek yoktu.

Sıradaki maç Tel Aviv, şu an 9. sırada olmasına ve aramızdaki yıldız uyuşmazlığına, bu seneki ev sahipliği performansımıza baktığımızda maçı kaybedeceğimizi düşünüyorum. Ki kalan maçlardan 1 tanesini kazansak yeterli. Obra’nın liderlikte gözü yok, kasmayıp takımı dörtlü finale saklayacaktır.

Not: Maç Bein Sports Haber’de şifresiz.

@avkebele

Yanıldım, Maccabi alışık olduğumuz görüntüsünden çok uzaktı. Güle oynaya hem maçı hem Guduric’i, Datome’yi, Nunnaly’i biraz da Wanamaker’i kazandık. Hüznümüz ise Bobby.
Artık ilk 3 garanti, adım adım Belgrad’a.

Scudo
Artık ilk dörtte saha avantajını da yakaladık diyorum.Takım, bahar aylarının alışageldiğimiz form grafiğini de yakaladı.
Içerde ve dışarda rakip kim olursa son topa kadar oyun varyasyonlarıyla,. disiplini elden bırakmadan oynuyoruz.
Beklenmeyen bir sakatlık olmadıkça bu yıl da C.S.K.A. ile çekişiriz...

@cazci altlarda işler çok karışıyor. Madrid ligin en kötü 2. takımına yenildi ve ilk dört avantajında büyük yara aldı. Şaşırtıcı ama heyecan dorukta.

Daçka’yı tekrar aramızda görecek olmak mutluluk verici. Seneye VW Arena’da bedavadan hallice güzel maçlar bizi bekler.

Ve Panathinaikos yerine başkanı Giannakopoulos ligden çekilse de hepimiz rahatlasak. Kaldı ki sözünü muhtemelen yiyecek zira çekilmesi için 10 milyon € gibi bir tazminat ödemesi gerekecek. Öder mi? Hiç zannetmiyorum. Seneye Panathinaikos’da aramızda olacaktır.

@avkebele Play-Off larda Baskonia yı geçip Belgrada gideriz.
Önemli olan Final-Four da bir talihsizlik yaşamayıp finale çıkabilmek.Finalde herşey olabilir.
Daçka bir iki takviye ile iyi bir ekip olup çok canlar yakar.
Efes içinse büyük bir revizyon gerekiyor.
"Gergin" Ataman bakalım nasıl bir yol izleyecek?

Haydi ekran başına..Birazdan final-four ilk maçında Zalgiris ile karşılaşacağız.
Maç şifresiz..

76-67 Maç sonu.Finaldeyiz.:harika:..

Takım sporlarında Avrupanın en büyük kupasını geçen sezon alan FENERBAHÇE,pazar akşamı aynı başarıyı tekrarlayacaktır.
Rakibin kim olduğu hiç önemli değil...

Haydi ekran başına...
21:00 de yeniden şampiyonluk sevincine tanık olalım...

Teşekkürler # (link) ! Sizlere hakkımız sonuna kadar helal. Bize bu mutluluğu yaşattığınız için binlerce teşekkür borçluyuz size. Seneye tekrar orada olup kupayı tekrar alacağız. Never Enough !!!
Ddqu5WVV4AAMKLm.jpg

• Beğen
Tepkiler: Hakan Ergül
Geri