Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ev için uygun pompa tavsiyesi

Hocam ayakli pompa almayi da dusunurseniz ev icin en.uygun buldugum 60 liraya Giyo gf43p ayakli pompa, basinc gostergeli falan yol bisikleti icin ideal. 4 5 hareketimle 100 psi havayi rahatca basiyorum :D eger ev icin de dusunen varsa kesinlikle tavsiye ediyorum. Doga bisiklet bir bir gunde gondermisti bu arada.

Scudo
Ev pompam var.markasını hatırlamıyorum ama ayaklı basınç göstergeli.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok tsk ederim ilginiz icin

@ahmetizmir38
Zefalin (link) modelini almıştım 1,5 ay önce. Hemen hemen ayni model. Çok hafif ve kullanışlı. Oldukça güzel şişiriyor. Hem de hiç zorlanmadan. Sizinkinden farkı ucunda ekstra parça yok. Hem avantaj hem dezavantaj. O parça olunca sibopa zarar verme tehlikesi olmuyor. Ama bi de ona yer bulma derdi var.

Yeri içinde var diye gördüm ama

ev için uğraşmaya değmez (link)

Sizi bilmem ama bende cin mali ucuzluk ayak pompasi var, barometresi varda tabikide dogru olcmuyor, 8 lirayami ne almistim biisklet tekeride sisiriyorum, araba tekeride.gecen arkadasin mtb lastigine hava bastim, sonraki gun benzinlikte 50 hava bas dedim, megerse havayi cok basmisim pompa geri indirmis.artik 55 mi bastik 65 mi bastik bilmiyorum.ne zaman bozulur bilmem.agirligida 500 600 gram ancadir heralde..yarin 25,25 toplamda 50 km lik kucuk bir turumuz var yanima alacagim..bakalim ise yariyacakmi.

Geri