@Ahmet Necati Ozdemir
Rica ederim, sizler türkiyeden geleceksiniz ve iz yardimci olmayacagiz. Ayip olmazmi bizim sizlere destek cikmamamiz. Insallah dedigim gibi stuttgart yakinlarinada ugrarsiniz. Münih bana yaklasik 250km ve münihte forumdan soner közen arkadasimiz kaliyor.
@Ahmet Necati Ozdemir Elerinize sağlık. Ayni şekilde bir heybe yapmayı uzun zamandır ben de dusunuyordum fakat kaygıların yük taşıyıp tasimayacagi konusunda. Almış olduğunuz çantanın kumaşı sert bit kumaş mi?
Konu geçeli olmuş bayaa. Öncelikle çok güzel olmuş heybeniz elinize sağlık. En kısa zamanda kaliteli bir kumaş temin edip tanıdık birilerine kendim heybe diktirmeyi düşünüyorum.
Ayşegül Hocanın eşi olmalısınız siz, belirtiler onu gösteriyor. İyi pedellamalar
Kendi çantalarımı kendim yapmıştım ve tecrübelerim bunları zamanla en olgun hale getirdi.Önce sadece kanca ile delip kullandım bu bir süre sonra olmamaya başladı.Bende markette yumurta taşıma kolilerinin köşelerindeki sert malzemeyi istedim bununla kancaların altına destek yaptım öyle ki bu malzemenin uclarına zarar vermeyecek şekilde biçimlendiril se yırtılmıyor.Daha sonra ahşap elbise askısının bir parçasından tahta ile her iki kancaya eşit gelecek bir parça bağladım içeriden.arka kancalar biraz büyük oldu elimden gelen buydu onları elektrostatik kablo bandı ile sardım böylece kadroyu bagajı çizmiyor hem kumaş gibi gözüküyordu.Ayrıca kancalar hoplayıp zıplayınca açılmasın diye altına perde kornişi sıkıştıran plastiğe benzer bir plastik koydum aklıma bu vaude den geldi.Çantaya para vermedim çöpe atılmak üzere ayrılan bir yerden aldım biraz daha güncelleyeceğim ve ya yeni çanta bulmalıyım öne bu çanta büyük.