Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Evans Cycles

Scudo
Ücretsi gönderi yok galiba.

Arama yapmadan konu açmayalım arkadaşlar. Bu konuda kocaman başlık bile var :)

arkadaşlar merhaba ,
Evans Cycles sitesinden gümrükte sorun çıkmaması için alışveriş limitimiz ne kadar olmalı bilen var mı? ve site güvenli mi

@Yasar kahraman Merhaba, kargo hariç 75 Euro sınır, üzeri alışverişlerde gümrük vergisi ödüyorsunuz. Forumda birçok kullanıcı alışveriş yapıyor bu siteden, lütfen konu başlıklarına bir göz atınız, daha fazla yardımcı olacak detay bulacaksınız.

baktım ama konular geçen yıllara ait, sitenin son durumu hakkında fazla bilgi edinemedim

merlin, merlinde yoksa evans, evans ta yoksa wiggle, wiggleda yoksa chain reaction

• Beğen
Tepkiler: Erhan35
İyi akşamlar siteye üye olmak istiyorum ama şifre bölümüne ne yazdıysam kabul etmiyor 8 karakter alt üst falan yazıyor şifre belirlerken ne yapmalıyım formülü yazarsanız sevinirim. Birde 750 euro luk bir şey almak istiyorum gümrükte takılırmı + masrafı ne kadar olur teşekkür ederim

@membrancı 750 euroluk ne alacaksını ? link verirseniz yardımcı olmaya çalışalım.

ürün 227€ görünüyor. ödeme ekranına gelince 189€ yazıyor bir indirim olayı mı var yoksa sistemde sıkıntımı var .

Hocam şimdi hesapladım da fiyat farkı %20ye geliyor o da sanırım türkiyeye kargolanacagi için avrupa kdvsini çıkartmış. Siz kartinizdan 189 euro ödersiniz, türkiyede pttden teslim alırken veyahut hangi kargo şirketi ıse diğer 38 euro fiyatı peşin olarak ödersiniz. Yani ürün yine 227 euroya gelmiş olur

@berktx
Diğer 38 euro dediğiniz nedir, yani bu rakamı neye göre hesapladınız?

%18 kdv'den bahsediyorsanız eğer, 34 euro yapıyor.

227nin %80i 189 euro ediyor onu hesaplayarak yazdım. Ki büyük ihtimal öyledir.

@Burak_Cakir eğer "ex VAT" yazıyorsa sayfanın bi yerlerinde vergisiz fiyat demektir

• Beğen
Tepkiler: Burak_Cakir
@berktx şimdi ben kalan fiyat varkını gümrük vergisi olarak mı ödeyecem anlamadım. zaten vergi ödeyeceğim o kesinde. ilk defa böyle bişey oldu.
"ex vat" yazıyor. aradaki fiyat farkı kim ödeeyecek orayı anlamadım. yüzde 20 vergi gelecek . onu evans mı karşıyalcak.

ben de öyle biliyorum ödeme ekranında adres türkiye olduğu için vergiyi düşüyor %18. gümrükten geçtikten sonra dhl veya ptt neyse işte oraya vergiyi ödeyerek alıyorsunuz. sistemle ilgili bi sorun değil yani doğal süreç diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: berktx
@Burak_Cakir
Sepette ürünün fiyatından, ülke dışına, İngiltere dışına satıldığı için kdv düşülüyor; bu nedenle sepetteki fiyat ürün sayfasındaki fiyattan düşük. Fiyat farkı değil bu, vergili, vergisiz hali. Siteye ödeyeceğiniz tutar sepetteki tutar. Türkiye'ye geldiğinde %18 KDV'yi artı olarak ödeyeceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: berktx
21 Mayısta siparişini verdiğim Shimano M089 ayakkabılarım bugün itibari ile geldi. Korkacak birşey yokmuş :D:D

@tuna ünüvar Padawan ne demek, cahilliğimi hoş görün lütfen?

Boşverin. Mesaj kirliliği yarattım, özür dilerim.

Geri