Scudo Sports

Evde amatörce bisiklet bakımı

Scudo
en başta teşekkürler,bisikletimi alalı üç gün oldu gözüm korktu ben bunları yapamam bir,ikincisi bunları hakkıyla yapabilecek bir bisikletçi varmı ist gop ta bana lazım olacak galiba :)

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
ender abi eline emeğine sağlık bisikletime bende elimden geldiği kadar sık bakım ve temizlik yapmaya çalışıyorum ama seninki kadar temiz olmuyor daha önce hiç kimsenin bisikletini karşılanmamıştım ama senin xc1000 i acayip kıskandım benim xc3000 kendinden utandı
saygı ve sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Ender Alıcıoğlu'na. Bu konunun en başındaki fotoğrafları hangi makineyle çektiğinizi inanın çok merak ettim. İlgi alanlarınız arasında resim çekmek olduğunu gördüğümden profesyönel standartlarda bir makina olduğuna şüphem yok gerçi ama daha amatör bir makinaysa bilmek isterim. Henüz msj sayım elvermediği için özel msj ile soramadım, umarım kirlilik yaratmıyorumdur. Sevgiler.

biz yeni başlayanlar için çok güzel bir kaynak olmuş. konunun sabitlenmesi de ayrı bir incelik... emeğine sağlık Ender (herkesin deyimiyle) abi :)
yazından edindiğin bilgilerle bisikleti keşfetme adına başına geçicem birazdan. tekrardan teşekkürler.

sonuna kadar okudum. ellerinize sağlık. umarım bende böyle bir bakımı yapabilcek seviyeye ulaşırım...

Yeni bir mtb kullanıcısı olduğumdan hemen uygulamaya koyulacağım :) Ellerinize sağlık.

@Ender Alıcıoğlu

abiciğim bu bisiklet sehpasını ben de istiyorum bi alpay beye biz de spariş versek nasıl olur.

Geri