Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Evde amatörce bisiklet bakımı

Scudo
kardes bısı sorucam resımlerde cst marka lastık kullandıgını gordum benım orjınal lastıgımde bu marka aslına ama ben maxıs kullanıyorum bılıyor musun hangısı daha ıyı lutfen sole

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
abi tecrubenle bana da yardımcı oldun benim bisikletten bi ses geliyordu çıt çıt diye bayağı bi uğraştım kestiremedim bisikleti servise verdim ama bulunamadı tam sizin yazıyı okudum baktım meğerse sele borasıymış sorun ince makine yağını pamuğa döküp sürdüm mandalı kapadım şimdi bisikletten ses selek yok
tekrar teşekkürler

• Beğen
Öncelikle aktarımınız için gösterdiğiniz emeğe teşekkürler. Ara sıra bakarak yardım alınabilecek bir kaynak olmuş aynı zamanda. Onun için de ayrı teşekkürler. Harika bir iş çıkardığınızı da söylemeden geçemeyeceğim. Avatarınızdaki fotoğrafınız da sanırım Antalya - Cumhuriyet Meydanı'ndan. 18 Yılımı geçirdiğim şehirdir. Bu paylaşımla birlikte onu da görünce mutlu oldum. Tekrar teşekkürler.

• Beğen
sağol gerçekten mini bir bakım dersi olmuş herkesin yapması gereken bir bakım listesi sunmuşsunuz ve bisikletinizede iyi bakıyorsunuz tebrikler

• Beğen
@bülent çıtak

Merhaba

Burayı tıklarsanız

sorduğunuz soruya cevap bulacaksınız. Aslında yukarıda ki arama düğmesine de yama nasıl yapılır diye yazmış olsaydınız, oradan da bu linklere anında ulaşabilirdiniz.

Kolay gelsin, iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: YUSUF YILDIRIM
Geri