Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Evde kullanmak icin en sessiz roller

celikkadro

Daimi Üye
Tepki
331
İsim
Tayfun
Selam arkadaslar,

Evde kullanmak icin en sessiz roller hangisidir? youtube videolarinda bazi roller'lar vinnnnnn seklinde bir ses cikartiyorlar.
Bazilari da her pedalda gacir-gucur ses yapiyor. Beni komsularla kavga ettirmeyecek hangi roller'i onerirsiniz? Turkiye'de satilmayan markalari yurtdisindan getirtmeye raziyim. Yeterki sessiz olsun.

Scudo
Benim için de mühim bir konu takipteyim..

Roller mi trainer mi?

Roller lar genelde elektrik süpürgesi gibi bir ses çıkarıyorlar, ben balkonda kullanıyorum ve altına mat koyuyorum ama sonuçta roller sesli çalışan bir alet, ama trainer mı roller mı derseniz kesinlikle roller derim çünkü trainera göre çok daha zevkli, belki daha zor ama daha gerçekçi ve çok daha faydalı diye düşünüyorum

Tacx ve elite eniyi markalar ben de tacx var ama roller yapısı gereği sürtünmeden dolayı ses çıkartır

• Beğen
Tepkiler: Savaş Acıboz
Guncel

Evde roller kullanan arkadaslar hangi marka/model kullandiklarini yazabilirler mi? Ozellikler Tacx Galaxia modelini evde kullanan arkadaslardan yardim bekliyorum.

@celikkadro Kullanıyorum. 10. katta oturuyorum. Hatta az önce 00.20 de indim rollerın üzerinden. Aynen arkadaşların dediği gibi ses yapıyor. Tv nin sesini baya açman gerekiyor duymak için. Alta ne kadar gidiyor ses bilmiyorum. En azından henüz şikayet gelmedi.

Buradan video ekleyemiyorum ancak rollerın sesi için soldaki Facebook hesabıma bak. Orada kısa bir video var.

• Beğen
Tepkiler: celikkadro
@Deniz Baklacı Tesekkurler. Salonda kullanmak sikinti olabilir, aklimdan mutfakta biraz yer acmak geciyor. Gurultu daha az sorun olur.

Bu arada tacx alacaksanız galaxy modeli antares den farklı olarak salınım yapma özelliğine sahip, bir miktar daha pahalı ama değerlendirilebilir

tacx blue motion pro trainer kullanıyorum, evet ses yapıyor ama aşağıya ses gitmiyor genelde gece kullanıyorum. komşulardan hiç şikayet almadım, hanım evde yokken salonda, var iken kapalı balkona geçiyorum. laptopta film seyredip sürüş yapıyorum. haylice zevkli oluyor. alırsanız tavsiyem özel lastiği üzerine kağıt bant yapıştırmanızdır, haylice sesi kesiyor ama yine de ortaya rahatsız edici ses çıkıyor.
Roller bence biraz daha tehlikeli ev için kafayı oraya buraya çarpma ihtimali var. benim 2 omuzum da sakat belki tehlikeli hissetmem ondandır.

Tacx Galaxia kullanan varsa yorumlarını çok merak ediyorum ben de. Ona göre 2. el güzel bir Galaxia alabilirim

@wwwolcano salinim yapani zanimca alır iseniz üç beş kulanimdan sonra anında satılığa çıkarırsınız nedeni muazzam ses ozeligi aman aman,bu arada tacx düz olan versonu almıştım inanın motivasyon yok ise hiç bulasmayin iki haft önce çok ucuza satım,yağmur yagmuyor ise ıslak camur bile olsa çıkıyorum arkadaslar iyi düşünüp iyi hesap edin derim

@Gixxer deneme imkanın var ise deneyin kapalı bir ortamda derim

Ben galaxia aldım çok memnunum hiç satmaya falan da niyetim yok antrenman odaklı iseniz alabileceğiniz en güzel roller
Not: roller altına mutlaka mat koyun hem sesi azaltır hem de salınım yaparken takır tukur ses cıkmaz, ama günün sonunda roller ses cıkartır arkadaşlar öyle hem sessiz olsun hem deli gibi terliyim antrenman yapim diye bişi yok

• Beğen
Tepkiler: caşş06
Geri